Ξερνάω … Απλά


Ένα εντιτόριαλ που σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό να γράψω και τελικά τα κατάφερα. Η αφορμές πολλές … Η υποκρισία καταρχήν που εγώ προσωπικά την έζησα λίγο παραπάνω στο πετσί μου τον τελευταίο καιρό … (λεπτομέρειες δεν θα βάλω) αλλά κάποιοι ίσως μπορούν πολύ καλά να καταλαβαίνουν…

Ξερνάω Με τόση δηθενιά
Ξερνάω με την υποκρισία
Ξερνάω με την προστυχιά
Ξερνάω με την Ζεν φιλοσοφία κάποιων που δεν έχουν ΚΑΝ την δυνατότητα να είναι Ζέν στην καρδιά !!

Ξερνάω γενικά με πολλά … διάφορα

Και ναι το λέω εγώ που δεν είμαι δα και τόσο περίεργη, άθλιο πρώην πλουσιοκόριτσο και νυν φτωχό … άνεργο κτλ… Είμαι μια γυναίκα απλή λιτή και απέριττη που ξερνάω με αυτά που βλέπω !!

Δεν είμαι αρτίστα ξεπεσμένη που θα ξεράσω με αυτά που γίνονται γύρω μας και κανένας δεν ανησυχεί, δεν ενδιαφέρεται δεν ασχολείται. Όλοι μια λουιβιτόν από την λαϊκή και δρόμο. Ένα καφέ ξεπεσμένο στις αγορές που κάποτε ήταν, στην μόδα και τώρα κάθεσαι με ένα καφέ πέντε ώρες γιατί δεν έχεις δεύτερο.

Αλλά στο φεισμπουκ το παίζεις γκόμενος βαρύς και ασήκωτος και με μαγκιά αφού τα ρούχα που φοράς δεν έχεις πει βέβαια ότι είναι από την Αγία Βαρβάρα… (το οποίο δεν είναι ντροπή γιατί όλοι ψωνίζουν από κει) αλλά εσύ το παίζεις ότι τα έφερες από το Ίταλυυυυ

Ξερνάω με ξεπεσμένες λαϊκές γκόμενες που με το ξεθυμασμένο παλιακό άρωμα νομίζουν ότι θα βρουν γκόμενο … το ακόμα χειρότερο;;; Βρίσκουν !!!

Ξερνάω με αυτή την εποχή είπε και ο Θεός Ντελόν …
‘’Έχω μάθει τα πάντα, τα έχω δει όλα αλλά, πάνω απ’ όλα, μισώ αυτή την εποχή, ξερνάω»… δεν υπάρχει κανένας σεβασμός, μόνο το χρήμα μετράει… οι περισσότεροι είναι νεκροί»
Ο άντρας – σύμβολο ομορφιάς και επιτυχίας για εκατομμύρια ανθρώπους της γης.

ΟΧΙΙΙΙΙΙ ο Ντελόν δεν είπε την αλήθεια. Σε αυτή την εποχή μετράει το χρήμα και… το «κινητό». Όσο ζουν τα έξυπνα κινητά, αργοπεθαίνουν βασανιστικά οι άνθρωπο.

Η εποχή δεν είναι συμβατή με τον άνθρωπο, αλλά μόνο με τα κομπιούτερς ή τα smarts phones.

Όταν αναβαθμίζονται οι εφαρμογές εξατμίζονται οι άνθρωποι.
Ποιος θα έλεγε στην γιαγιά μου ότι ο αργός θάνατος ενός ανθρώπου, δεν έχει σημασία, ο τόπος, η καταγωγή, η χώρα, σημασία έχει ότι η αγωνία θανάτου λοκάρεται από μια κάμερα και μια selfie με φίλτρο που ίσως για κάποιους να είναι και συλλεκτικές ….

ΞΕΡΝΑΩ …
Γιατί σε αυτό τον τόπο σε αυτούς τους χώρους που ζώ, που κινούμε, που βιώνω, κάθε μέρα κάτι διαφορετικό απογειώνεται το εφήμερο και συρρικνώνεται το ουσιαστικό. Δεν υπάρχουν ουσιαστικά πια … υπάρχει μόνο χάος και δηθενιά.

Ξερνάω με όλους που έχουν γίνει ξαφνικά φιλόζωοι στο φέισμπουκ .. που έχουν να πουν κάτι να κρίνουν για να πάρουν όμως … όχι και να δώσουν ..
Ξερνάω λοιπόν τόσο πολύ που ήθελα απλά να το γράψω … Ξέρω ότι μαζί μου ξερνάτε πολλοί από εσάς απλά δεν το λέτε ..
Εγώ θα το πώ λοιπόν γιατί δεν θέλω να κρασάρω .. δεν θέλω να κάνω κλίκαρίσματα θέλω μόνο να Ζήσω την κάθε στιγμή …
Για ΜΕΝΑ … Και όχι για μία Ανάρτηση !!!

Τα φιλιά μου στους κακόβουλους και στους δήθεν που σίγουρα θα ξεράσουν Μαζί μου … Αλλά τουλάχιστον θα χαρούν με αυτό το ξέρασμα γιατί θα έχουν βγάλει κάτι από μέσα τους !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!