Είναι η γυναίκα που φοράει παντελόνια και τιμάει … τα τιμόνια.


Είναι η γυναίκα που φοράει παντελόνια και τιμάει … τα τιμόνια.
Από την Άννα Τσιάλτα

Το όνομά της είναι Ματίνα Καυκαρισίου, αλλά οι περισσότεροι την αποκαλούσαν «Mrs Taxiplon». Γιατί ήταν αυτή που ίδρυσε την εταιρεία αυτή, κατάφερε να την φτάσει ψηλά και έγινε βασίλισσα των στόλων.


Είναι νέα, δυναμική, μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών και δεν το βάζει κάτω ακόμα και μετά την οικειοθελή αποχώρηση της και πώληση των μετοχών της εταιρείας που μεταξύ μας πολλοί θα την ήθελαν ακόμα και πιο τελειωμένη, εκείνη δεν το έβαλε κάτω και ίδρυσε μια νέα εταιρεία την σταρ όπου πλέον κινεί τα νήματα όπως εκείνη ξέρει με αρκετά αυτοκίνητα και αξιόλογους συνεργάτες.
Το πιο βασικό από όλα είναι πως και ή ίδια έπιασε το τιμόνι και ξεκίνησε δουλειά. Μαγκιά λέγεται αυτό, όταν μια γυναίκα με κότσια κάθεται στο τιμόνι ενός ταξί … που μπορεί ναι μέν να είναι μερσεντές αλλά δεν παύει να είναι τιμόνι.
Με ραντεβού κλειστά με μεγάλες προσωπικότητες που την εμπιστεύονται κι από τον χώρο τα σοου μπίζ αφού η Ματίνα ξέρει καλά να κρατάει το τιμόνι με ασφάλεια αλλά και εμπιστοσύνη.

Στον χώρο των ταξί, μπήκε το 1993 ως απλή τηλεφωνήτρια στο Ραδιο-ταξί «Κόσμος» και μέσα σε λίγα χρόνια πέτυχε το ακατόρθωτο: βασιζόμενη στην εμπειρία της από την επαφή με τους οδηγούς, αλλά και σε μια σύγχρονη υποδομή – τηλεφωνικό κέντρο και application, δημιούργησε μία υποδειγματική υποδομή, που εξυπηρετεί επί 24ώρου βάσεως μεγάλο αριθμό οχημάτων ανά την Ελλάδα.
Είναι μια γυναίκα δυναμική και ταυτόχρονα μητέρα διδύμων, που όπως λέει η ίδια δεν προλαβαίνει να απολαύσει όσο θα ήθελε, αλλά πάντα το καταφέρνει. Πάει σε όλα κόντρα και πρωτοπορεί στην γυναικεία επιχειρηματικότητα αφού βάζει νέους στόχους, σε οχήματα αλλά και σε χιλιόμετρα. Έχουν όλοι διαμορφώσει άποψη για αυτήν και όλοι την έχουν ψηλά. Τα έχει καλά με όλους όσους χρειάζεται και κοιμάται με την συνείδηση της καθαρή. Την απασχολούν όχι τα μεγέθη αλλά η ποιότητα μια εταιρείας και πάνω από όλα οι άνθρωποι.

Η Ματίνα έχει στηρίξει πολλές οικογένειες και πολλοί αυτοκινητιστές οφείλουν αυτό που είναι σε εκείνη χωρίς να το λέει καθώς επίσης και για πολλά χρόνια βοηθούσε την Νανά Καραγιάννη που δεν οδηγούσε και είχε πρόβλημα υγείας εντελώς αφιλοκερδώς.
Ετοιμάζει νέα πράγματα και σχέδια που όπως όλα δείχνουν τελικά θα παραμείνει η πριγκίπισσα του κίτρινου στόλου!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!