Ο Σπύρος Τσουκάνης ανεβάζει την αδρεναλίνη της ψυχολογίας των γυναικών


Η σχέση ανάμεσα στα όμορφα μαλλιά, τη μεγάλη αυτοπεποίθηση και την καλή μας διάθεση είναι ευθέως ανάλογη. Κι αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν είναι καθόλου περίεργο ο κομμωτής μας να είναι αυτός που παίζει μεγάλο ρόλο σε όλο αυτό…


Ο Σπύρος Τσουκάνης τα κατάφερε και ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία των γυναικών αφού μέσα σε όλο αυτό που περνάει ο κόσμος έδωσε στις πελάτισσες του καλύτερες τιμές έτσι ώστε να μπορέσουν να αλλάξουν την διάθεση τους αλλά και την αυτοπεποίθηση τους !!

Πίσω από κάθε αλλαγή που σχετίζεται με τα μαλλιά κρύβεται μια στάση ζωής.

Με καθετί που κάνουμε στα μαλλιά μας δηλώνουμε, συνειδητά ή όχι, κάτι.
Σύμφωνα με τους ψυχιάτρους, μια δραστική αλλαγή στο χτένισμα μπορεί, για παράδειγμα, να λειτουργήσει σαν μηχανισμός απώθησης μιας τραυματικής συναισθηματικής ρήξης. Οπότε καταλαβαίνετε τι αποτέλεσμα έχει καταφέρει σε μια ψυχολογία ένας κομμωτής όπως ο Σπύρος Τσουκάνης να κάνει τις γυναίκες εκτός απο όμορφες και ανεβασμένες ψυχολογικά με το καλύτερο μπαλαγιάζ, βαφή κουρέματα χτενίσματα !!

Σπάνια μας αφήνει αδιάφορους η εικόνα που παρουσιάζουν τα μαλλιά των γύρω μας. Μοιάζει να είναι, τελικά, ένα τρικ που χρησιμοποιούμε για να επικοινωνήσουμε με τον κοινωνικό μας περίγυρο, όπως ακριβώς τα μαλλιά ήταν ένα είδος καμουφλάζ.
Ο Σπύρος με την δημιουργική του φαντασία και άριστη γνώση και χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνικών και τάσεων στην κομμωτική τέχνη, έχει εξελίξει το προσωπικό του στυλ με άποψη και προσοχή στις πιο μικρές λεπτομέρειες έτσι ώστε να παρέχει στην πολυπληθή πελατεία του ολιστικές, προσωποποιημένες υπηρεσίες ομορφιάς.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!