Aristotle Piraeus: Όσοι δεν το ήξεραν το έμαθαν, Όσοι το έμαθαν δεν το αλλάζουν


Όταν ο Μέσουλας ονειρεύτηκε το Aristotle Piraeus, προφανώς είχε σκεφτεί να κατακτήσει την Τρούμπα.

Το κάνει πράξη και ετοιμάζει τα καλύτερα

Live on the Road ….Κοινώς πάρτυ στο δρόμο με την καλιτεχνάρα τον Άκη Δείξιμο που μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα και να σε κάνει να περάσεις υπέροχα έστω και μέχρι τις 12.00 μόνο ….
Απο νωρίς εκεί περίπου στις 20.00 ξεκινάει και τραγουδάει με την παρέα του κάνοντας τον κόσμο να ξεχάσει οτι θα φύγει στις 12.


Παρόλα τα μέτρα, τα οποία και κρατάει με όλες τις διαδικασίες και τα τηρεί κατά γράμμα ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μέσουλας αλλά και η Φανταστική ομάδα του, το προσωπικό του μαγαζιού ξεχωρίζει για την ευγε΄νεια του και την εξυπηρέτηση του κόσμου σε υψηλό επίπεδο.

Ο Μέσουλας στηρίζει και ρισκάρει στην εστίαση προσπαθώντας να κάνει όλα όσα οι άλλοι δεν μπορούν, κι όπως όλα δείχνουν τα καταφέρνει αφου στην ομάδα του μαγαζιού προστέθηκε κι ο Νεκτάριος Αναγνώστου που όπως ξέρει η νυχτερινή Αθήνα είναι μέτρ σε ότι ετοιμάζει.

Για παράδειγμα χτες το βράδυ στο μαγαζί έτρωγε ο Πάνος Καλίδης, με τον οποίο ίσως και να το δούμε εκεί … Κάθε μέρα και κάποιος επισκέπτεται το μαγαζί … Τυχαίο;;; Όχι βέβαια κάποια πράγματα σε αυτή την ζωή δεν είναι καθόλου τυχαία !!




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!