Η μόδα καταπολεμά των κορωνοϊό για Μια Γυναίκα θηλυκό


Η μόδα καταπολεμά των κορωνοϊό
Από την Άννα Τσιάλτα

Η Μόδα και αυτό το Καλοκαίρι είναι εδώ.


Παρουσιάζοντας τα καλύτερα και όλα όσα θέλει μια Γυναίκα για να είναι θηλυκό και να κάνει την διαφορά στο ντύσιμο της αλλά και στην προσωπικότητα φορώντας τα καλύτερα.

Η μόδα και το στυλ είναι θέμα αισθητικής, προσωπικότητας, τρόπου ζωής. Οι περισσότερες Ελληνίδες είναι περιποιημένες, προσέχουν την εμφάνισή τους και ακολουθούν τη μόδα, αν και αυτό δεν είναι πάντα το ζητούμενο. Μια γυναίκα ξεχωρίζει όταν, βρίσκει το προσωπικό της στυλ και το υποστηρίζει.


Είναι προτιμότερο να επενδύσει σε ένα κομμάτι αλλά ποιοτικό και έτσι να φτιάξει την γκαρνταρόμπα της στη διάρκεια των χρόνων παρά να ψωνίζει μαζικά αυτά που φοράνε όλοι.

Η αυτοπεποίθηση και ο αέρας που αποπνέει όταν φορά κάτι που της αρέσει και νιώθει άνετα σ’ αυτό είναι και η ομορφιά της.

Στις αρχές του 2020, είχαμε πάρει μία γεύση από τις τάσεις που πρόκειται να κυριαρχήσουν στη βιομηχανία της μόδας από τα catwalks για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.


Όμως ο κορονοοιός τα άλλαξε λίγο τα σχέδια της μόδας. Όμως οι γυναίκες συνεχίζουν να είναι πάντα καλοντυμένες και να δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό πάντα μέσα από τις τάσεις της μόδας ακόμα και με τον απειλητικό Οιό.

Η φετινή χρονιά, λοιπόν έχει αρκετές τάσεις από προηγούμενες σεζόν και συνεχίζουν να βρίσκονται ψηλά στη λίστα με όσα πρόκειται να φοράμε τους επόμενους μήνες, ενώ για ακόμη μία φορά επιστρέφουν στοιχεία από περασμένες δεκαετίες όπως την disco εποχή των ‘80s.
Σας παρουσιάζουμε μια μίνι συλλογή από τα καλύτερα της σεζόν έτσι όπως εμείς πιστεύουμε πως θα σας δώσουν με τον καλύτερο τρόπο ενέργεια!!



Η μόδα συνεχίζει να θέλει ωραία ρούχα και φυσικά το Καπέλο το οποίο εκτός από παραλία πλέον έχει γίνει τρόπος Ζωής στην καθημερινότητα κάθε Γυναίκας.

Η σχεδιάστρια Χριστίνα Κωστούλα μας ενημερώνει για την μόδα των καπέλων και βλέπουνε νέα σχέδια που κάνουν την διαφορά. Η Roubi Tomassini μας δείχνει τα πιο έντονα ρούχα που κάνουν μια γυναίκα θηλυκό. Η Κατερίνα Δημοπούλου με νέα σχέδια μας ιντριγκάρει στο διαφορετικό και Επίσης Δερμάτινες τσάντες Φραντζέσκο που το σήμα κατατεθέν τους είναι Μόνο Ελληνικό.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!