To La Red και ο Δημήτρης Μέσουλας μοιράζει Αγάπη μαζί με τρόφιμα


Ένα μαγαζί που είναι από τα πρώτα που μαζί με τον επιχειρηματία του μοιράζουν αγάπη στον κόσμο που πραγματικά την έχει ανάγκη είναι το La Red του αγαπημένου Δημήτρη Μέσουλα ..
Ένα μαγαζί που κατάφερε να συζητιέται στην νύχτα με τα όλα του. Το πιο βασικό είναι ο κόσμος του, η εξυπηρέτηση του και οι ωραίες του βραδιές με ονόματα τραγουδιστών που πέρασαν απο το μαγαζί αυτό και έκαναν πάταγο.


Δημήτρης έχει άλλα δυο μαγαζιά στην περιοχή της Τρούμπας όπου και έδειξαν πως ο κόσμος τα αγάπησε και τα γέμισε απο την πρώτη στιγμή που άνοιξαν.

Κάθε μέρα σε μια πραγματικά ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, ο executive chef των μαγαζιών του και η ομάδα του δημιουργούν ένα μενού αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων που συνθέτουν μια εμπειρία διαφορετική από τις συνηθισμένες, και ο κόσμος τα προτιμάει και θα συνεχίσει να τα προτιμάει και μόλις η εστίαση ανοίξει.

Με λίγα λόγια απλά και λιτά μπορείς να περιγράψεις τον Δημήτρη..
Μάγκας από τους λίγους. Αληθινός από αυτούς που σπανίζουν σήμερα στον χώρο γενικά. Είναι απλά ένας άνθρωπος που ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους, να δίνει αυτά που πρέπει με νόημα και στόμφο να σέβεται τα πάντα και να κερδίζει τον σεβασμό σε ότι κάνει.
Του αρέσουν οι κινήσεις Ρουά μάτ ..γιατί ξέρει να κερδίζει!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!