Ανακαλύψτε τις ανάγκες της επιδερμίδας σας με την The Body Shop


Μάθετε όμορφα πράγματα από την Body Shop
Κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική.
Εσείς γνωρίζετε τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας; Έλάτε να τις ανακαλύψουμε μαζί!

Φυσικά προϊόντα φροντίδας για την ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου, υπέροχα προϊόντα μακιγιάζ, σαγηνευτικά αρώματα και αρωματικές σειρές, προϊόντα περιποίησης μαλλιών καθώς και μοναδικά προϊόντα Spa και ολοκληρωμένης φροντίδας για το μπάνιο και το σώμα.

Η ομορφιά δεν γνωρίζει ηλικία! Προχωράμε και μεγαλώνουμε με χαμόγελο γιατί από εκεί ξεκινά η αληθινή ομορφιά. Απλώς φροντίζουμε ταυτόχρονα να ενισχύσουμε τη νεανική όψη της επιδερμίδας μας με σύμμαχο μας τα μοναδικά προϊόντα της σειράς Drops of Youth™. Αυτή η bestseller σειρά θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης και θα αφήσει την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη, απαλή και πιο ελαστική!

Χρειάζεστε ένα σαμπουάν που θα αφήσει τα μαλλιά σας με μία αίσθηση καθαριότητας και αναζωογόνησης και θα τους χαρίσει μία υγιή λάμψη; Το δικό μας Fuji Green Tea™?Scrub Shampoo εφαρμόζεται με μασάζ στο κεφάλι έτσι ώστε να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος και να αφαιρεθούν αποτελεσματικά οι ακαθαρσίες και τα κατάλοιπα των προϊόντων styling. Αυτό το αγνό, καθαριστικό σαμπουάν σε μορφή scrub είναι ιδανικό για κανονικά προς λιπαρά μαλλιά και θα σας χαρίσει μία αίσθηση άμεσης ανανέωσης!

Body Positive! Είναι σημαντικό να νιώθουμε αυτοπεποίθηση για το σώμα μας και να το αγαπάμε με τις ατέλειες του! Με σύμμαχο σας την The Body Shop μπορείτε να προσφέρετε στο σώμα σας την απαραίτητη φροντίδα για να αποκτήσετε λαμπερή, ενυδατωμένη και απαλή επιδερμίδα! Ανακαλύψτε την απόλυτη ρουτίνα περιποίησης σώματος 4 βημάτων που θα απογειώσει τη διάθεση σας



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!