Σόνια Νικολάου: Μια Γυναίκα που κέρδισε τον Σεβασμό των γυναικών


Είναι μια γυναίκα δυναμική όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Λιμάνια του Πειραιά. Είναι και του σαλονιού και του λιμανιού.
Η Σόνια Νικολάου αποφοίτησε από το ΤΕΙ Πειραιά το 1995 στον Τομέα της Οπτικής και της Οπτικομετρίας. Είναι επίσης Πτυχιούχος Πιάνου και Αρμονίας και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος επί 15 χρόνια στον τομέα Μανικιούρ – Πεντικιούρ.

Είναι δυναμική και έχει καταφέρει να την σέβονται όλοι και όλες στο χώρο της και φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο γιατί το έχτισε και το κατέκτησε.

Μια δική της ανάρτηση στα σόσιαλ θα σας βοηθήσει να δείτε ποια πραγματικά είναι η Σόνια Νικολάου

Πόσο μπορεί να κερδίσει στα αλήθεια μία τεχνίτρια από το ποσό που θα δώσετε για ένα πεντικιούρ; 1€-2€.Αυτο είναι το κέρδος …πιστεύετε ότι αυτή η δουλειά είναι εύκολη και μπορεί να το κάνει ο καθένας και δεν έχει ανάγκη για εκτίμηση… Όμως δεν έχετε κάτσει ποτέ σκυμμένη σε ένα σκαμπό και με τα δάχτυλα πιεσμένα για να κάνετε μία σωστή δουλειά για μία με μιάμιση ώρα.
Επίσης μία τεχνίτρια έχει ανάγκη από εκπαίδευση (που κοστίζει αρκετά χρήματα) για να μπορεί να κάνει ένα σωστό πεντικιούρ. Ένα πεντικιούρ Δεν είναι μόνο το κόψιμο των νυχιών και το βάψιμο… Ένα πεντικιούρ περιλαμβάνει σωστή χρήση του τροχού, σωστή χρήση των εργαλείων, γνώσεις για τα νύχια που μπαίνουν μέσα στο κρέας, γνώσεις για την αφαίρεση καλών και τις υπερκερατώσης των πελμάτων, σωστό και καλό καθαρισμό των νυχιών και του δέρματος σε πελάτισσες δύσκολες και ευαίσθητες).
Σημαίνει μία σωστή και Καλή εκπαίδευση, χρόνο, πολλά εργαλεία και προϊόντα, χρήματα, καθαριότητα, ασφάλεια, αποστείρωση, και εμείς αυτό που έχουμε είναι πόνος στα χέρια και στην πλάτη και η λίστα συνεχίζεται…

Είναι μια γυναίκα με ταπεινότητα και ψυχή. Με φιλανθρωπίες που πραγματικά δεν τις διαφημίζει αλλά εγώ θα τις τονίσω γιατί σπανίζουν αυτοί οι άνθρωποι.

Η ταπεινότητα μπορεί να προκύψει μόνο αν κάποιος είναι πρόθυμος να ελέγξει την περηφάνια του και μερικές φορές να την ξεπεράσει. Η ικανοποίηση των επιθυμιών κάποιου στέκονται πάνω από τις προσωπικές επιθυμίες.
Έχει σεβασμό για τον εαυτό της αλλά και τους συνεργάτες της και το βασικότερο όλων τους πελάτες της που την αγαπούν και την θαυμάζουν.

Η ίδια λέει πολλές φορές και τονίζει
‘’Ο σεβασμός είναι το θεμέλιο όλων των σχέσεων με τους ανθρώπους. Όταν σέβεσαι αυτό που αγαπάς και τους γύρω σου μπορείς να εξελιχθείς και να διαπρέψεις μέσα σε αυτό.

Η Αφοσίωση σημαίνει να πρεσβεύεις αυτό που επέλεξες , να ερευνάς , να κοπιάζεις και να εκπαιδεύεσαι συνεχώς.
Και φυσικά να έχεις ακλόνητη θέληση να κάνεις την δουλειά σου συναρπαστικά έντονη , σύμφωνα με τη δική σου προσωπικότητα και στυλ , χωρίς να κατηγορείς τους συναδέλφους σου.

Επίσης διαπρέπει στον χώρο αυτό με την σχολή που έχει δημιουργήσει και αφήνει ένα γερό αποτύπωμα στον κόσμο της ομορφιάς και της γυναίκας.

Η ΣΧΟΛΗ << Nails by Sonia >>
Είναι κοντά σας για εκπαίδευση και παροχή υπηρεσιών.
Δείτε όλα τα σεμινάρια και τι σας προσφέρει

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΤΑΤΟΟ ΦΡΥΔΙΑ
ΤΑΤΟΟ Eye-Liner
ΒΑΦΗ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ
ΒΑΦΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΡΥΔΙ
3D ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ
ΜΕΘΟΔΟΣ Dip-In ΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ
Piercing ΜΥΤΗ+ΑΥΤΙΑ+ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΧΕΙΛΟΣ
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ :
ΤΑΤΟΟ ΦΡΥΔΙΑ
ΤΑΤΟΟ Εye-Liner
ΒΑΦΗ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ
ΒΑΦΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΡΥΔΙ
3D ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ
ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ
Nail Art
ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ+ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ
ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ ΓΙΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ
Piercing ΜΥΤΗ+ΑΥΤΙΑ+ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΧΕΙΛΟΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ !!!!
ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ 6979059349

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ – ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ


Η ομάδα του 《sonianails&academy 》είναι έτοιμη για να εκπληρώσει τα ΘΕΛΩ ΣΑΣ!!!!
Ελευθερίου Βενιζέλου 166 Κερατσινι
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 213 0023910 & 697 9059349



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!