Μυστικά την εποχή της πανδημίας από τον κομμωτή των επωνύμων Σπύρο Τσουκάνη


Το μαλλί, όπως, κι η υπομονή κατά την διάρκεια της πανδημίας, έχει μεγαλώσει. Παρ′ ότι τα κομμωτήρια έχουν ανοίξει (στην χώρα μας λειτουργούν με την διαδικασία του προκαθορισμένου ραντεβού – click in a shop), Κάποιοι δεν πάνε κομμωτήριο και τα μαλλιά τους είναι πολύ μακρύτερα απ′ ότι συνηθίζονταν!!

Μπορεί να μην έχουμε απολύτως καμία ιδέα για το τι θα τα κάνουμε εκτός από τα ρίξουμε πίσω σε μια αλογοουρά… Για αυτό και ο Σπύρος Τσουκάνης προτείνει για εσάς διάφορα όμορφα μυστικά για να είστε μέσα πάντα στην μόδα !!


Απλές συμβουλές και κόλπα για να αναβαθμίσουμε το στυλ των μαλλιών μας σε καθημερινή βάση.

Δύο τελετουργίες που πρέπει να υιοθετήσετε: το πρωί, ξεκινήστε βουρτσίζοντας τις άκρες και προχωρώντας σιγά-σιγά προς τα πάνω, για να ξεμπλέξετε τους κόμπους χωρίς να καταπονήσετε τα μαλλιά σας· και το βράδυ, για να «καθαρίσετε» τα μαλλιά και να τονώσετε το τριχωτό σας, βουρτσίστε πρώτα προς τα εμπρός και έπειτα προς τα πίσω. Αυτό θα αναδιανείμει ομοιόμορφα τα φυσικά έλαια του τριχωτού, με αποτέλεσμα την καλύτερη θρέψη και προστασία της τρίχας

ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ
Το κάτω ένα τρίτο των μαλλιών σας είναι αυτό που όχι μόνο έχει υποστεί τη μεγαλύτερη οξείδωση.

Επομένως, συνιστάται να παρέχετε στις άκρες των μαλλιών σας τακτική θρέψη και προστασία με μια εξειδικευμένη θεραπεία που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, με τη μορφή ενός ανάλαφρου ορού ή μιας κρέμας. Ο Σπύρος Τσουκάνης έχει τις καλύτερες θεραπείες και μπορείτε όλες να τις βρειτε αυτήν την εποχή με 30% έκπτωση

Είναι πολλά όλα όσα προσφέρει το Σαλόνι ομορφιάς του Σπύρου Τσουκάνη αλλά το βασικότερο αυτή την εποχή είναι όλα τα μέτρα και οι απολύμανσης για την ΜΗ μετάδοση της πανδημίας!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!