Sonia Nails & Academy: Μαζί τους η ομορφιά είναι προσωπική υπόθεση


Ένας χώρος που τα έχει όλα !! Όλα όσα θέλει μια Γυναίκα αλλά πολλές φορές και ο άντρας.

Ο χώρος Sonia Nails & Academy παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από υπηρεσίες, όπως εκτός από το απόλυτο μανικιούρ πεντικιούρ σε όλα τα επίπεδα ακόμα έχει σύσφιξη επιδερμίδας, βλεφαρίδες καταπληκτικές με το πιο σωστό τρόπο τοποθέτησης, θεραπεία δέρματος και επιδερμίδας ακόμα και υπέροχα τατού φρειδιών.

Μπορούν με μια υπέροχη χαλαρότητα αλλά με πολύ επαγγελματισμό να περιποιηθούν τέλεια όχι μόνο τα νύχια σου αλλά και ολόκληρο το σώμα σας.

Το μεγάλο ατού όμως του Sonia Nails & Academy είναι ο επαγγελματισμός, το πολύ φιλικό περιβάλλον και οι πάρα πολύ καλές τιμές καθώς επίσης και τα μαθήματα που η Κυρία Σόνια Νικολάου διδάσκει δίνοντας τις πιο σωστές κατευθύνσεις στους μαθητές της για άψογο επαγγελματισμό.

Μοναδικά προϊόντα που πάντα έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν για να φροντίσουν το σώμα σου και το δέρμα σου!


Η περιποίηση νυχιών και χεριών είναι υγεία και ομορφιά όχι μόνο για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες. Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων συνεργατών του Sonia Nails & Academy για μια σωστή περιποίηση που θα ωφελήσει το πρόσωπό σας. Κάνοντας ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που πλησιάζουν αποφασίζουμε την αποτρίχωση στο πρόσωπο, αποτρίχωση σε όλο το πόδι & στο Bikini, όλο το χέρι, άνω χείλος, μασχάλη και λαιμό.


Ελάτε να δώσουμε σχήμα στα φρύδια σας και να προβάρουμε για τις μελλόνυμφες το νυφικό σας μακιγιάζ.

Η εμπειρία που διαθέτει το κατάστημα μπορεί να σας βοηθήσει σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε όπως τα νύχια που μπαίνουν στο δέρμα, φτέρνες που ανοίγουν, μύκητες, επίμονοι κάλοι στα πόδια και εφαρμογή παραφίνης.


Τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής.

Σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα για όλα όσα κάνουν μια γυναίκα να νιώθει ΓΥΝΑΙΚΑ!!

πληροφορίες
Ελευθερίου Βενιζέλου 166 (11,37 km)
18755 Κερατσίνι
ΤΗΛ. 21 3002 3910



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!