Σπύρος Τσουκάνης: Ο κομμωτής με την ανθρωπιά, δίπλα στις γυναίκες


Μπορεί να είναι ο κομμωτής της καρδιάς πολλών Γυναικών αλλά τελικά η ανθρωπιά του τον κάνει ακόμα πιο σημαντικό και ακόμα πιο ενδιαφέρον άνθρωπο !!


Ο Σπύρος Τσουκάνης τα κατάφερε και ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία των γυναικών αφού μέσα σε όλο αυτό που περνάει ο κόσμος έδωσε στις πελάτισσες του καλύτερες τιμές έτσι ώστε να μπορέσουν να αλλάξουν την διάθεση τους αλλά και την αυτοπεποίθηση τους !! Και όχι μόνο … Δίνει εκτός από τις εκπτωτικές του τιμές στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Πολλά δώρα μέσα από διαγωνισμούς.

Άλλωστε Πίσω από κάθε αλλαγή που σχετίζεται με τα μαλλιά κρύβεται μια στάση ζωής και ο Σπύρος το ξέρει .


Με καθετί που κάνουμε στα μαλλιά μας δηλώνουμε, συνειδητά ή όχι, κάτι.
Σύμφωνα με τους ψυχιάτρους, μια δραστική αλλαγή στο χτένισμα μπορεί, για παράδειγμα, να λειτουργήσει σαν μηχανισμός απώθησης μιας τραυματικής συναισθηματικής ρήξης. Οπότε καταλαβαίνετε τι αποτέλεσμα έχει καταφέρει σε μια ψυχολογία ένας κομμωτής όπως ο Σπύρος Τσουκάνης να κάνει τις γυναίκες εκτός απο όμορφες και ανεβασμένες ψυχολογικά με το καλύτερο μπαλαγιάζ, βαφή κουρέματα χτενίσματα !!


Ο Σπύρος με την δημιουργική του φαντασία και άριστη γνώση και χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνικών και τάσεων στην κομμωτική τέχνη, έχει εξελίξει το προσωπικό του στυλ με άποψη και προσοχή στις πιο μικρές λεπτομέρειες έτσι ώστε να παρέχει στην πολυπληθή πελατεία του ολιστικές, προσωποποιημένες υπηρεσίες ομορφιάς.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!