Tα ωραιότερα αθλητικά στις κορυφαίες τιμές της αγοράς με ένα κλικ!

Είσαι ένα κλικ μακρυά από τα μεγαλύτερα brands στις καλύτερες τιμές…


Μπορεί τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας, να μείνουν κλειστά για λίγο καιρό λόγω του δεύτερου lockdown, όμως ένα κλικ είναι αρκετό για να συνεχίσετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας www.athletix.gr!

Περιηγηθείτε στη τεράστια ποικιλία των καταστημάτων COSMOS Καλαμάτας, ανακαλύψτε τα μεγαλύτερα αθλητικά brands όπως Nike, Adidas, Under Armour, Reebok, Columbia, The North Face κτλπ., κάντε δικά σας αγαπημένα προϊόντα και ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες αφίξεις, κάνοντας κλικ στο www.athletix.gr. Πραγματοποιήστε τη παραγγελία σας με ασφάλεια, λαμβάνοντας πιστοποιητικό γνησιότητας με κάθε σας αγορά, άμεση παράδοση στο χώρο σας και δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€.

Η ομάδα του athletix.gr παραμένει δίπλα σας, τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας κατά τη διαδικασία επεξεργασίας και εκτέλεσης της παραγγελίας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση για τη παραγγελία σας Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00 – 21:00 και Σάββατο από τις 9:00 – 17:00, στο τηλέφωνο 2721091332.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!