Βοτανικός Plus: Σε ένα show που θυμίζει κάτι από «Chicago θα γίνει Δον Κορλεόνε ο Τόνυ Σφήνος


Ο Tonis Sfinos ξανά στον Βοτανικό Plus!

Και φυσικά είμαστε εκεί σε μια υπέροχη συνέντευξη τύπου που όλη η ομάδα του Βοτανικού Plus μας υποδέχτηκε με οικοδεσπότη τον Κο Νίκο Πριόβολο σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα και πήραμε λίγο ”μάτι” από όλα αυτά που ετοίμασαν και πραγματικά θα ενθουσιαστείτε !!

Επιστρέφει στον τόπο του ‘’εγκλήματος ‘’ στον Βοτανικό Plus ο αγαπημένος Τόνυ Σφήνος με το νέο σόου
Hollywood show ΤΟΝΙ GUN αυτό το Σάββατο στις 27 Οκτωβρίου 2018
Μαζί του η Shaya και οι Ιντερνάσιοναλ πλέιμποι

Αυτή τη σεζόν ο Τοnis Sfinos θα καταφέρει στο Βοτανικός Plus και μας μεταφέρει στην εποχή εκείνη που πολλοί ζηλεύουν γιατί μπορεί η φούστα να γίνετε μίνι και ο ερωτισμός να είναι διάχυτος όλοι να ζουν έντονα και προκλητικά αλλά ο Σφήνος τους βάζει όλους κάτω.


Σε ένα show που θυμίζει κάτι από «Chicago,» «Cotton Club» και «Moulin Rouge», σε εκείνα τα γκανκστερικά στέκια της δεκαετίας του ’20 ο ιντερνάτιοναλ playboy επισκέπτεται μια… απαγορευμένη δεκαετία του μεσοπολέμου και μιας παράνομης πτυχής της Νέας Υόρκης.

Ανάμεσα σε όλες τις γυναίκες της ιταλικής μαφίας, ο Τόνις θα βρει πάλι το πιο ακατάλληλο κορίτσι να ερωτευτεί: Την «βασίλισσα» της παράνομης νύχτας, την γυναίκα που μοιάζει να φοβούνται και οι σπουδαιότεροι gangsters του υποκόσμου.

Μια πραγματική boss lady. Γιατί αυτή τη χρονιά η Shaya θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη σκληρή γοητεία του Τόνι Σφήνου.
Μπορεί ο Σφήνος στο νέο του show “TONI GUN” να βγάλει τον Δον Κορλεόνε από μέσα του ή θα μείνει για πάντα το παιδί των λουλουδιών


Είστε έτοιμοι να το απολαύσετε; Μην χάσετε αυτή την μοναδική παράσταση στο πιο όμορφο στέκι του Χειμώνα στον Votanikos Plus

φωτογραφίες για το www.bizznews.gr Γιάννης Γκογκόπουλος



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!