VM Art ή αλλιώς Βίκη Μπάδα: Μαζί της αλλάζεις συνήθειες και διακόσμηση, γιατί απλά Μπορεί


Είναι μια γυναίκα που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στην διακόσμηση με τα μαγικά της χέρια.
Μπορεί να αλλάξει την διακόσμηση σας, (Σπίτια, μαγαζιά, τα πάντα) με μια της κίνηση και μόνο. Είναι η Βίκη Μπάδα διακοσμήτρια αλλά πάνω από όλα φίλη.


Από εκείνες τις φίλες που μπαίνει στην ζωή σου με πολύ θόρυβο, γιατί ότι φτιάχνει κάνει θόρυβο, αλλά εκείνη είναι πάντα αθόρυβη σε όλα της. Στην αγάπη της, για την τέχνη, το φτιάξιμο των παλιών αντικειμένων που τους δίνει ζωή ακόμα και στα καινούργια της κάνει, αυτό που θέλει εκείνη, με όλη της την αγάπη για να κάνει αυτό τον γνωστό θόρυβο.


Χαρίζει έργα της σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, λέει πάντα ναι στην φιλανθρωπία λέει πάντα όχι στην δηθενιά αλλά είναι εκεί πάντα με τον δικό της μαγικό τρόπο να φτιάχνει όλα αυτά τα περίεργα όμορφα και διαφορετικά πράγματα.

Πάμε να την γνωρίσετε και να πάρετε ιδέες για όλα αυτά που φτιάχνει και είμαι σίγουρη πως θα πάρετε ιδέες … Και πολύ καλά θα κάνετε !!!

Μπορεί να νομίζετε πως για να ανανεώσετε το σπίτι σας χρειάζεστε πολλά χρήματα και χρόνο αλλά σας επιβεβαιώνουμε πως σκέφτεστε λάθος.
Για το λόγο αυτό, δείτε κάποια όμορφα πράγματα και προλάβετε τα


Για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια ολόκληρη περιουσία. Υπάρχουν πολλά projects που μπορείτε να δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας μόνο το ταλέντο σας και κάποια τιπς.
Ακόμα όμως κι αν δεν έχετε καθόλου ταλέντο στη ζωγραφική η Βίκη είναι εδώ για να σας τα μάθει και το καλύτερο να σας τα φτιάξει

Πολλές φορές κολλάμε στο να έχουμε όμορφα διακοσμητικά μέσα στο σπίτι μας και ξεχνάμε το πόσο σημαντική είναι η διάταξη τους μέσα στον χώρο.
Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην διακόσμηση το να είναι τα πάντα τακτοποιημένα και να μην μαζεύουμε ότι βρούμε.

Το τελευταίο της έργο διακοσμεί το Cinderella goes art

Δίπλα της πάντα βράχος (για αυτό τον αγαπώ) ο άντρας της Στράτος (δεν βάζω άλλα στοιχεία γιατί είναι πολύ αθόρυβος αυτός) χαχαχχαχαα Στράτο μου αγαπημένε !!!

Και μία μαζί (γιατί δεν μπορώ να γκρινιάζει … της αρέσουν οι σέλφι μου ) !!

Αυτή είναι με δυο απλά λόγια η Βίκη … Η Βίκη Μας …Σας και όλων όσων αγαπούν την τρέλα την μόδα την διακόσμηση και το σύμπαν !!

Υπέροχες ιδέες πολλές ιδέες από την μοναδική Βίκη Μπάδα !!
VM ART ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΥ και facebook και instagram



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!