Το ουράνιο τόξο είναι πάντα κάπου εκεί… 2013 Bizz-ευχές!

2013 χαμόγελα, 2013 ευτυχισμένες στιγμές, 2013 όνειρα!


2013 χαμόγελα, 2013 ευτυχισμένες στιγμές, 2013 όνειρα!

2013 χαμόγελα, 2013 ευτυχισμένες στιγμές, 2013 όνειρα!

2013 χαμόγελα, 2013 ευτυχισμένες στιγμές, 2013 όνειρα!

Μια χρονιά γεμάτη με όλη τη σημασία της λέξεως, μια χρονιά ταλαιπωρίας, αλλαγών και μόνιμης ανασφάλειας για όλους μιας και δυστυχώς τα γεγονότα δεν θα μπορούσαν παρά να επηρεάσουν σε βάθος κάθε τομέα ξεχωριστά. Παρά ταύτα για μένα τούτη η χρονιά είχε πολλές δύσκολες αλλά παραδόξως και πολλές όμορφες στιγμές. Σε μια από αυτές ανήκουν και τα πρώτα γενέθλια του παιδιού μας του Bizznews.gr.

Μέσα στη γενικότερη κατήφεια πολλοί από εσάς θελήσατε να ξεφύγετε διαβάζοντας πιο ανάλαφρες ειδήσεις, διεκδικήσατε το χαμόγελο και ψάξατε- ίσως- μέσα από κείμενα μας την ελπίδα που όλοι έχουμε τόσο ανάγκη δείχνοντας μας την αγάπη σας και την στήριξη σας. Τούτη η χρονιά δεν θα μπορούσε να μην έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για 2012 λόγους μιας πιστεύω πως ακόμα και μέσα από τις χειρότερες καταιγίδες μαθαίνουμε, εξελισσόμαστε και όταν θελήσουμε να δούμε το ουράνιο τόξο εκείνο είναι πάντα εκεί… Η δική μας ανασκόπηση γίνεται με τα δέκα πιο σημαντικά κείμενα μας από την χρονιά που μετρά πια ώρες! Απολαύστε, θυμηθείτε και μην ξεχνάτε με …προσοχή γιατί τσιμπάει!

1. Το 2012 ξεκινά δυναμικά με σέξι φωτογράφηση! Η Κατερίνα Ζαρίφη βγάζει στη φόρα τις καμπύλες της και αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως όλες οι γυναίκες μπορούν να είναι σέξι αρκεί να το πιστεύουν!

Η Κ.Ζαρίφη τολμά και φωτογραφίζεται μόνο με… σέξι εσώρουχα!

2. Στο ξεκίνημα του 2012 επίσης μαθαίναμε τους πιο sexy άντρες του 2011… Για θυμηθείτε!

Αυτοί είναι οι δέκα πιο sexy άντρες του 2011!

3. Μια μεγάλη σταρ μας αποχαιρετά και οι μέχρι τότε έρευνες δείχνουν πως πρόκειται για εκρηκτικό μείγμα αλκοόλ και ναρκωτικών.

Βγήκε το τελικό πόρισμα για το θάνατο της Γ.Χιούστον

4. Μπορεί τα σκάνδαλα να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο και η κρίση να γιγαντώνει τα προβλήματά μας αλλά η τέχνη βρίσκει πρόσφορο έδαφος και δημιουργεί. Το πρώτο 3D videoclip στην Ελλάδα είναι γεγονός και εμείς είχαμε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Γιώργου Δέδε.

”Κρύσταλλα” το πρώτο 3D videoclip στην Ελλάδα!

5. Γύρω στην άνοιξη η Rihanna δείχνει να ακολουθεί τη Βασίλισσα Madonna κατά πόδας και φυσικά σοκάρει με ένα φιλί λιγάκι διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Το φιλί της Rihanna στη Rita Ora

6. Και όταν ακόμα προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει γύρω μας η κρίση φαίνεται να μας χτυπά την πόρτα για τα καλά παρασέρνοντας στο πέρασμα της κολοσσούς.

Κλείνει το κεντρικό ξενοδοχείο Athens Imperial

7. Και κάπως έτσι φτάνουμε στο καλοκαιράκι με τη συνέντευξη της χρονιάς από τον νεαρό και φρεσκοσυστημένο τότε Παντελή Παντελίδη. Η πρώτη του μεγάλη συνέντευξη δίνεται στο Bizznews.gr και φυσικά ακολουθεί ο γνωστός πανικός με τον καλλιτέχνη που απέδειξε πως τα όταν το πιστεύεις όλα μπορούν να συμβούν.

Ο Παντελής Παντελίδης αποκαλύπτεται στο Bizznews.gr!

8. Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με τους καλλιτέχνες να βρίσκονται στο στόχαστρο και την Άννα Βίσση να απαντά.

Η απάντηση της Άννας Βίσση για τη λίστα με τις φορολογικές δηλώσεις των καλλιτεχνών

9. Το 2012 φτάνει στο τέλος του, η συντέλεια του κόσμου για κάποιους ερχόταν και η φύση βοηθούσε λιγάκι παραπάνω τις εικασίες των πιστών των Μάγιας.

Χάος στις ΗΠΑ από τον τυφώνα Σάντυ

10. Τελικά ο κόσμος δεν καταστράφηκε, η συντέλεια δεν ήρθε και οι προβλέψεις δεν έπεσαν μέσα για ακόμα μια φορά. Κλείνω λοιπόν την ανασκόπηση του 2012 με ένα editorial μου που αντικατοπτρίζει απόλυτα όσα θα ήθελα να φωνάξω και για το 2013!

Χαμογέλα, ρε τι σου ζητάνε;

Και μην ξεχνάτε πως η ευτυχία είναι στιγμές και τις στιγμές τις δημιουργούμε με τις επιλογές μας! Καλή χρονιά σε όλους με 2013 Bizz-ευχές…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!