Το Νέο Στέκι Για All Day Απολαύσεις έχει όνομα… Café Νανά


Eάν κατεβαίνεις από το κέντρο της Αθήνας και θέλεις να κάνεις μία στάση για καφέ και όχι μόνο τότε πρέπει να επισκεφτείς το Café Νανά.

«Γεννήθηκε» μόλις πριν 1 μήνα και ήρθε να «φωτίσει» ένα από τα πιο πολυσύχναστα προάστια, την Καλλιθέα. Πολύχρωμο, χαρούμενο, στυλάτο είναι το μέρος όπου ξέρεις ότι μπορείς να συναντήσεις φίλους, να πιεις καφέ ή ποτό και να περάσεις καλά.


Το γουστόζικο μαγαζί της Νανάς, πλήρως ανακαινισμένο και πολύ cozy, βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Καλλιθέας, στον πεζόδρομο Αλεξάνδρου Πάντου 18, ακριβώς πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Κάθε μέρα οι άνθρωποι του και το ευχάριστο κλίμα που δημιουργούν, μαζί με την γλυκιά μουσική που σε ταξιδεύει, έχουν τον μαγικό τρόπο να σε ηρεμούν και να διώχνουν κάθε πρόβλημα μακριά.

Από νωρίς το πρωί σε υποδέχονται με ζεστό καφεδάκι, κουλούρια και πρωινό, καθώς και υπέροχες προτάσεις για ένα ελαφρύ μεσημεριανό με πλούσιες ποικιλίες σε κρύο πιάτο, υπέροχες σαλάτες και καταπληκτικό club σάντουιτς.


Τα βράδια της Παρασκευής οι καταστάσεις αλλάζουν αφού το «ζεστό» καφέ «ντύνεται» στα καλά του και παρέα με τον Dj κάνουν τα βράδια μαγικά, χορευτικά και αξέχαστα με μουσικές που όλοι αγαπήσατε.

Η φιλοξενία και η οικειότητα που προσφέρει το μαγαζί δημιουργεί τις πιο όμορφες προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει από το πάρτυ γενεθλίων σου μέχρι ένα επαγγελματικό event.

Τι λέτε, λοιπόν, πάμε Café Νανά;

Ο γευστικός αρωματικός καφές είναι του γνωστού brand name Filicori

facebook

#intsagram

#cafenana #placetobe



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!