Το λαμπερό ”Sparkling Women’s Evening” και η Λίλιαν Παπουτσόγλου κέρδισαν τις εντυπώσεις


Ένα λαμπερό ”Sparkling Women’s Evening” από το likewoman.gr διοργανώθηκε με τιμώμενο πρόσωπο τη Λίλιαν Παπουτσόγλου που παρουσίασε τη νέα της σειρά κοσμημάτων & αξεσουάρ, το ανοιξιάτικο απόγευμα της Δευτέρας 20 Μάιου, στον ξεχωριστό χώρο του Coco- mat Hotel στο Κολωνάκι.

Η Λίλιαν είναι αγαπημένη φίλη .. Είναι φίλη επιλογής από αυτές τις γυναίκες που θέλεις να τις βάζεις στην ζωή σου και να μένουν. Είναι για γυναίκα που έχει πιάσει την ζωή από τα μαλλιά και πραγματοποιεί όλα όσα ονειρεύτηκε. Όχι απλά, με δουλειά με σύνεση με αρχές και πάνω από όλα αλήθεια. Την γνώρισα πρίν χρόνια (κατά λάθος) αλλά το σύμπαν έχει συνωμοτήσει γιατί ήξερε πως όλο αυτό είναι για να γίνει. Έχει μεράκι με τα κοσμήματα της και πάντα προσέχει τις επιλογές της.

Ξέρει τι θέλει η κάθε γυναίκα ανάλογα το στυλ της, τα κιλά της, τα μαλλιά της τα πάντα. Έχει όλα όσα θέλεις να βρεις απλά για να είσαι εντυπωσιακή με ένα μόνο κόσμημα της.

Όλα αυτά λοιπόν ζήσαμε σε αυτό το υπέροχο κάλεσμα στο Κολωνάκι που διοργάνωσαν δυο ακόμα φίλες μου η Τάνια Νικολοπούλου και η Τζένη Οικονόμου που αγαπώ και εκτιμώ κάνοντας ακόμα μια φορά την διαφορά του like woman σε ότι κάνουν!!

Σχέδια μοναδικά, σε χρώματα εκθαμβωτικά, τα κοσμήματα της Λίλιαν Παπουτσόγλου μάγεψαν τους παρευρισκόμενους καλεσμένους.
Κοσμήματα και αξεσουάρ για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν κάθε ώρα παρουσιάστηκαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις!


Πρόσωπα από τον χώρο της μόδας, των media και του επιχειρηματικού χώρου έδωσαν το παρών σε αυτό το ιδιαίτερο κάλεσμα του likewoman.gr.

Mε την παρουσία τους τίμησαν το Sparkling Women’s Evening αναμεσά τους οι Άννα Κοντολέων, Κωνσταντίνος Κασπίρης, Δώρα Κόνη, Φωτεινή Κωστούλη, Δημήτρης Στρέπκος, Όλγα Καραβερβέρη, Γεωργία Σιακαβάρα, Μάικ Νικολάτος, Ειρήνη Πάρσον, Άννα Τσιάλτα, Βασίλης Μπόρσης, Χρήστος Πετρίδης, Αναστασία Γκούβα, Eυφροσύνη Πολυζώη, Κατερίνα Μαντά, Λία Μπαρόλα, Σαλίνα Γαβαλά, Νίκη Σερέτη, Στέλλα Παπαδάκη, Ιουλία Τσιάκαλου, Έλενα Κοκαλίδου, Δήμητρα Κορομπίλη, Αθηνά Ματίς και πολλοί άλλοι παρευρισκόμενοι.
Το Sparkling Women’s Evening και οι διοργανωτές υποστήριξαν τους σκοπούς του κοινωνικού φορέα Dreamteam.


Η Dreamteam προάγει τον πολιτισμό και την τέχνη και βασικό κοινωνικό της έργο είναι να υποστηρίζει τα παιδιά, το περιβάλλον και τα ζώα για ένα καλύτερο κόσμο!



Χορηγός της εκδήλωσης με το υπέροχο gift bag για όλους τους καλεσμένους του event ήταν η THRACO – NATURAL THRACIAN COSMETICS με τα υπέροχα φυσικά σαπούνια με ελαιόλαδο!
Photos Papadakispress



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!