To Blog or not 2 Blog: ep.01 “A lovely day”

Το υπέροχο private bazaar, η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, η βάφλα και οι φίλοι!


Ξεκινάω δυναμικά το πρωινό Κυριακής με αυτό το τραγούδι γιατί “ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ βρε αδερφέ!

(Συνεχίζω τη μέρα μου κάπως έτσι…)

Κανονικά θα έπρεπε να διαβάζω μιας και σε λιγότερο από μια εβδομάδα ξεκινάει η εξεταστική αλλά η Κυριακή με ήλιο δεν έχει “πρέπει”. Μάλλον το μοναδικό “πρέπει” είναι αυτό που λες στον εαυτό σου: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑ!

Έτσι και έγινε… Αρχίζοντας πρώτα από ένα υπέροχο private bazaar by Lav Unused! Τα χρωματιστά, πανέμορφα ρούχα και η φιλική ατμόσφαιρα μου έφτιαξαν τη διάθεση ομολογώ. Τράβηξα τις φωτογραφίες μου για να έχω υλικό να σας παρουσιάσω (αμέεεε).

Φύγαμε από το bazaar και αναζητούσαμε απεγνωσμένα έναν κρύο καφέ, μια κρύα σοκολάτα και ένα κρύο τσάι. Τελικά, οι επιθυμίες μας έγιναν πραγματικότητα: Ο ΚΡΥΟΣ ΚΑΦΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! (Να και η αναμνηστική φωτογραφία παρέα με τη σοκολάτα και το τσάι).

Επ! Κάπου εκεί πίσω βρίσκεται η Ακρόπολη και η Πλάκα..

Ωχ και μια βάφλα! Και άλλη βάφλα… (κάνει παρέα με την προηγούμενη).

Αφήνω τις αγαπημένες βάφλες και γράφω για κάτι άλλο.

Γράφω για την φιλία. “Αναφέρομαι στην φίλη και στον φίλο που με το χάδι, το χαμόγελο, την αγκαλιά, το αστείο που θα σου πει, θα γελάσεις.. 

Αναφέρομαι στην φίλη/στον φίλο που θα είναι εκεί για εσένα όποτε την/τον χρειαστείς. Θα σου κρατήσει το χέρι και θα νιώσεις δυνατή.. γιατί υπάρχει και σε στηρίζει…” 

Καλή εβδομάδα να έχουμε! xxx.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!