ΤΙPS of the Week | Do’s and Don’ts στην καθημερινότητα μας!

Ένα πέρασμα στα νέα trends της συμπεριφοράς μας εκτός κοινωνικών δικτύων! Διαβάστε!


Λίγο πολύ όλοι είμαστε σταρ πια.

Μέσα από τα social media ο καθείς έχει το προσωπικό του προφίλ και μοστράρει τη μουρίτσα, τη ζωή του και την καθημερινότητα του όπως επιθυμεί! Εκεί που παρατηρώ βέβαια πως σαν να το έχουμε χάσει λιγάκι όσο βρίσκουμε το θέμα κοινωνικά δίκτυα, είναι η πραγματική ζωή!

Πάμε να δούμε τα Do’S and Don’ts  της εβδομάδας για καλούς τρόπους και υγεία στην πραγματική κοινωνική ζωή μας!

1. Όχι το μπλανζέ ύφος δεν πάει σε κανέναν! Δεν περπατάτε στο Μανχάτταν δεν σας αναγνωρίζουν όλοι και συγγνώμη κιόλας αλλά σκορδοκαίλα μας αν νιώθεις εσύ Κέιτ Μπλάνσετ η Μικ Τζάγκερ! Αυτά στο facebook!

2. Δεν είσαι μοντέλο σταμάτα να φοράς ότι βγαίνει στα πρωινά! Μπορείς να έχεις το προσωπικό σου στυλ αλλά η αντιγραφή σε κάθε νέο trend που βλέπει το φως της δημοσιότητας μπορεί να σε ρίξει σε άσχημα μονοπάτια! Και στην τελική η υπερβολή ποτέ δεν έκανε καλό σε κανέναν!

3. Μιλάμε και χαιρετάμε τους ανθρώπους που γνωρίζουμε! Δεν θα καταλάβω ποτέ μα ποτέ γιατί δεν χαιρετιόμαστε μεταξύ μας όταν βλέπουμε ανθρώπους που γνωρίζουμε στο δρόμο! Πείτε ένα καλημέρα… δεν είναι μόνο για το facebook .. Κάνει καλό και στην εικόνα και στην ψυχή σας!

4. Σταματάμε τα check in και περνάμε καλά με την  παρέα! Ουάου ε;;; Tι είπα τώρα;! Έπεσα και εγώ στην παγίδα το ομολογώ αλλά μόλις άρχισα να ξεχνώ εσκεμμένα το κινητό στο σπίτι όλα άλλαξαν ! Είναι πολύ πασέ πια να κάνεις σαν τρελός για να ποστάρεις κάθε τρεις και μια που είσαι!

5. Στοπ πόουζινκ ντάρλινκ! Δεν είσαι πάπια, έτσι πιστεύω δηλαδή. Γιατί έχετε μια μόνιμη περίεργη πόζα μερικοί και μερικές ; Χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω , δεν νομίζω να υπάρχει απέναντι σας παπαράτσι! Τώρα αν έχετε κάνει πρόσφατα baby botox συγχωρεμένοι! Αλλά pls κόφτε τις μόνιμες περίεργες αηδιαστικές στημένες πόζες! Γελάει ο κόσμος και απλά δεν το καταλαβαίνετε… Βγάλτε τη φωτογραφία σας ανεβάστε την όπως νομίζετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε και σταματήστε εκεί! Τα υπόλοιπα είναι απλά κατά σας! 

Μέσα από την αλλεπάλληλη έκθεση και προβολή τουλάχιστον ας μάθουμε να έχουμε ένα όριο σε ότι έχει να κάνει με την καθημερινότητα μας. Νιώθω πολλές φορές πως βλέπω παντού κινούμενα περιοδικά με χέρια και κεφάλι.

GET A real LIFE και όλα θα αλλάξουν!  Τα παραπάνω θα σας κάνουν καλό πιστέψτε με!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!