Την δικιά του πριγκίπισσα παντρεύτηκε ο Τάσος Τρανούλης σε ένα υπέρλαμπρο πάρτυ


Το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, μετά από άπειρους γάμους και νύφες που έχει επιμεληθεί το Αναστάσιος Τρανούλης, παντρεύτηκε την δική του πριγκίπισσα Κωνσταντίνα Τσιφτσάκη.

Την γυναίκα που κέρδισε την καρδιά του αλλά και την εμπιστοσύνη του με τρόπο τέτοιο ώστε να γίνει η απόλυτη δική του πριγκίπισσα και επίσημα πια η Κα Τρανούλη.


Ένα υπέροχο ζευγάρι γεμάτο ευγένεια και πολλά όνειρα που σχεδίασαν και όπως όλα δείχνουν μέσα από την όμορφη κοινή ζωή τους θα τα κάνουν πραγματικότητα.

Το νυφικό της Κωνσταντίνας φυσικά το σχεδίασε ο πατέρας του γαμπρού ο Κός Θεόδωρος Τρανούλης που έχει παντρέψει την μισή Ελλάδα και το μισό εξωτερικό αφού τα τελευταία 30 χρόνια είναι από τους καλύτερους και πρωτοπόρους σχεδιαστές μόδα νυφικών.

Στον ‘Άγιο Φανούριο λοιπόν στον Ωρωπό Την λαμπρή και σεμνή τελετή, τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαοδικείας Θεωδόριτος και φυσικά η δεξίωση δεν θα μπορούσε να γίνει αλλού εκτός από το μαγαζί του καλού τους φίλου Νείλου το Ατλαντίς.


Ένα μαγαζί που γέμισε ασφυκτικά από καλεσμένους που ήρθαν να ευχηθούν στο ζευγάρι γεμάτοι ενέργεια, χαρά και αγάπη!



Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και δεν έλειψε ο χορός το φαγητό και το ποτό σε ένα πλούσιο τραπέζι που επιμελήθηκαν οι καταπληκτικοί Σέφ και Μπάρμαν του Ατλαντίς !!


Τον γάμο τίμησαν με την παρουσία τους, άτομα από την κοσμική Αθήνα, πάρα πολλοί δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, άνθρωποι, των τεχνών και των γραμμάτων κ.α.


Μεταξύ αυτών οι: Χρήστου Γεώργιος, Βούλα Κοζομπόλη, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Ελένη Φιλίνη, Χρήστος Φωτίδης, Δημήτρης Γιώτης, Μάικ Νικολάτος, Γωγώ Βαγενά, Δημήτριος Μουζακίτης, Σπυριδούλα Σπανέα, Άννα Τσιάλτα, Μαριάμ Νίκου, Παναγιώτης Βαζαίος, Πένυ Λεβαντή, Σοφιάνα Φωτίδη, Πρόφης Κωσταντίνος, Αγγελική Κορκονίκητα και πολλοί άλλοι

Το βίντεο είναι απο την Αγγελική Κορκονικήτα


Μια μικρή γεύση από το πάρτυ και τον γάμο έχουμε στο bizznews.gr αφού όπως πολύ καλά ξέρετε δεν θα έλειπε από εμένα η φωτογραφία με το κινητό.


Να ζήσετε όμορφα μου παιδιά Τάσο και Κωνσταντίνα και να είστε πάντα τόσο λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Αξίζετε τα καλύτερα και τώρα η κοινή σας ζωή θα το δείξει!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!