Θοδωρής Μποφάκος: ”Η Γυμναστική δεν είναι αγγαρεία. Είναι υγεία σε σώμα και μυαλό”


Είναι όμορφος σέξυ και δυναμικός.

Είναι ο γυμναστής που θα αγαπήσουν εκτός από τις γυναίκες και οι άντρες.

Ο Θοδωρής Μποφάκος έχει μια πηγή ενέργειας μέσα του που μόλις τον γνωρίσεις θα θέλεις να βάλεις την γυμναστική στην ζωή σου.

Λέει αλήθειες, βοηθάει με ένα μαγικό τρόπο και θα σε κάνει να δεις την δική σου αλήθεια μέσα από όλα όσα ξέρει εκείνος για αυτό που λέγεται Γυμναστική.
Γνώρισε τον και απόλαυσε τα μυστικά του καθώς και τις ιδιαίτερες προσφορές από το γυμναστήριο του.


Πως ξεκίνησε για σένα ο αθλητισμός; Είναι αγάπη ή επάγγελμα μόνο;
Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον αθλητισμό σε πολύ μικρή ηλικία, η αγάπη μου ήταν τόσο μεγάλη που ήμουν 6 ετών και πίεσα τους δικούς μου να γραφτώ σε έναν επαγγελματικό σύλλογο ποδοσφαίρου και έτσι και έγινε.

Πόσα χρόνια ασχολείστε με τον αθλητισμό και τη γυμναστική. Και τι ήταν αυτό που σε έκανε να γίνεις αυτό που είσαι τώρα;
Ασχολούμαι 27 χρόνια με τον αθλητισμό γενικότερα και η αγάπη μου για τη γυμναστική και το αίσθημα προσφοράς που με διακρίνει, δηλαδή να βοηθήσω μέσα από την μεγάλη μου αγάπη τον απλό κόσμο όχι μόνο να φτιάξει ένα σώμα που θα δίνει αυτοπεποίθηση αλλά πάνω απ’ όλα να βελτιώσει την υγεία του, θεωρώ ότι με έφτασε στο επίπεδο που είμαι σήμερα.

Η ενασχόληση με διάσημους, αυξάνει την ευθύνη;
Η εμπιστοσύνη τους με τιμά αλλά η ευθύνη είναι η ίδια σε όλες τις περιπτώσεις ανεξάρτητα από τη διασημότητα.


Σαν επαγγελματίας δίνεις βάση σε αυτό που κάνεις ή έχεις άλλα κριτήρια;
Το επαγγελματικό κριτήριο είναι αδιαμφισβήτητο, όμως παράλληλα ο κάθε ασκούμενος αντιμετωπίζεται με βάση τις δικές του ανάγκες καθώς είναι μοναδικός.

Οι Έλληνες αθλούνται γενικά; Μας έχει γίνει τρόπος ζωής η εκγύμναση και η σωστή – από πλευράς διατροφής – καθημερινότητα;
Οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια είναι πιο ενημερωμένοι σε όλα τα επίπεδα, οπότε γνωρίζουν τα οφέλη της γυμναστικής και την έχουν εντάξει σε μεγάλο βαθμό στην καθημερινότητα τους. Το ίδιο ισχύει και με τη διατροφή τους που διαπιστώνω ότι προσπαθούν να ακολουθούν, όσο μπορούν βέβαια, υγιεινότερες συνήθειες.

Ασχολείσαι με το σύστημα Μiha. Είναι τελικά το “μαγικό ραβδί” που επιτέλους θα μας απαλλάξει από τα περιττά κιλά;
Το Miha είναι η νέα πρωτοποριακή μέθοδος εκγύμνασης ηλεκτρομυοδιέγερσης που χρησιμοποιείται παγκοσμίως από αθλητές μέχρι και απλούς ασκούμενους και αποτελεί λύση στο θέμα των περιττών κιλών και όχι μόνο.

Το Miha Bodytec είναι μια προπονητική μονάδα για όλο το σώμα;
Ναι αποτελεί μια προπονητική μονάδα για όλο το σώμα, καθώς διεγείρονται ταυτόχρονα όλες οι μυϊκές ομάδες.


Πού βασίζεται, πώς λειτουργεί; Είναι αυτή η γυμναστική γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική. Θεωρώ πως πολλοί θα ήθελαν να μάθουν για αυτό.
Είναι μια άσκηση που οι εμπλεκόμενοι μύες παρουσιάζουν τριάντα με σαράντα μικρο συσπάσεις ανά δευτερόλεπτο, πολύ περισσότερες από μία απλή συμβατική άσκηση.
Το βασικό πλεονέκτημα της είναι η ταχεία εκγύμναση, αρκούν μόνο 20 λεπτά την εβδομάδα, ιδιαίτερα σημαντικό στη σημερινή σύγχρονη ζωή. Βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού και στην καύση λίπους, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, βελτιώνει το δέρμα λόγω αγγειοποίησης, ενδυναμώνει τους μυς μέσα από μια ποικιλία ασκήσεων που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου.


Πόσο γρήγορα γίνονται ορατά τα αποτελέσματα;
Τα πρώτα άμεσα αποτελέσματα τα βλέπουμε μετά από ενάμιση μήνα άσκησης δηλαδή μέσα σε 8 με 10 προπονήσεις. Τα 20 λεπτά ισοδυναμούν με 4 ώρες συμβατικής προπόνησης.

Μπορεί ο καθένας να κάνει Miha; Υπάρχουν αντενδείξεις;
Είναι κατάλληλο και για τα δύο φύλα, για όλες τις ηλικίες και τους σωματότυπους. Αντενδείκνυται σε άτομα που έχουν επιληψία, βηματοδότη καρδιάς, έξαρση κήλης και στις εγκυμονούσες.

Τι θα ήταν αυτό που θα έλεγες εσύ σε γυναίκες και άντρες να προσέξουν στην γυμναστική που κάνουν;
Να απευθύνονται σε πιστοποιημένα κέντρα γυμναστικής και να ακολουθούν τις οδηγίες του γυμναστή τους. Και να θυμούνται ότι η γυμναστική δεν είναι αγγαρεία αλλά είναι ένας ακόμη τρόπος να φροντίσουν και να ευχαριστήσουν το σώμα τους.

Τι θα συμβούλευες τους αναγνώστες να πράττουν και να έχουν ως κανόνα στη ζωή τους; Ποιο είναι τελικά το μυστικό σου;
Θα ήθελα να τους πω ότι στη ζωή μας πρέπει να βάζουμε μικρούς και καθημερινούς στόχους που θα κινητοποιούν και το σώμα και το πνεύμα. Το δικό μου μυστικό εκτός από αυτό που μόλις είπα είναι η αισιοδοξία και η θετική ενέργεια σε ο,τι κάνω.

Θα μας δώσεις κάποια μυστικά για τους αναγνώστες μας έτσι ώστε Να τα κάνουν και να δούν την διαφορά;

Θα ήθελα να τους πω να βάλουν την άθληση μέσα στη ζωή τους, τις φορές που μπορεί να νιώθουν ότι δεν μπορούν να γυμναστούν να μην ασκούνται, η γυμναστική πάνω απ΄όλα είναι χαρά και εννοείται ότι η ισορροπημένη διατροφή βοηθάει στα αποτελέσματα οποιασδήποτε μορφής άσκησης.
Και δώσε μας και μια όμορφη προσφορά για να δούνε όλοι τις διαφορές πάνω τους !!
Για όλους τους αναγνώστες η πρώτη συνεδρία δώρο, για να μας γνωρίσετε από κοντά και επιπλέον έκπτωση 20% στα πακέτα μας. Ελάτε όλοι στο FUTURE FITNESS, Πύρρας 19 Α, Νέος Κόσμος ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-9236262/ 6946298832.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!