Τετάρτη βράδυ οι καλύτεροι είναι μόνο στο ”Αγιονέρι”


Πήγα… είδα και έγραψα …

Είναι από τα αγαπημένα μου μαγαζιά … Είναι όλοι αγαπημένοι φίλοι που τραγουδούν … είναι κάτι από τα παλιά εκείνα τα ωριαία χωρίς δηθενιές χωρίς προσχήματα αλλά μόνο σχήματα καταπληκτικά.
Αγιονέρι της Τετάρτης .. Αυτό είναι το σλόγκαν κάθε τετάρτη με πολύ τρέλα σε ένα πρόγραμμα που θα μπορούσε να σταθεί παντού και να κάνει την νύχτα ακόμα καλύτερη.
Τα καλά Παιδιά με Γρηγόρη Μπιθικώτση Σοφία Βόσσου Πασχάλη Τσαρούχα Διαμαντή Διονυσίου και τον Μοναδικό Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι. Μαζί τους και η ταλαντούχα Νάντια Αγγελέτου.


Μπορεί να είναι δικό μου αγαπημένο μαγαζί αλλά πραγματικά όποιος πάει θα γίνει και δικό του αγαπημένο στέκι με κάθε Παρασκευή και Σάββατο και Κυριακή θεϊκά προγράμματα το κάθε ένα στο είδος του.

Με τον Δημήτρη Βραχάμη να έχει φτιάξει ένα εκπληκτικό σχήμα η βραδιά της Τετάρτης έχει μόνο αυτό το όνομα… Της τετάρτης στο Αγιονέρι.

Θα πάω στο πρόγραμμα ξεκινώντας από τον αγαπημένο μου Γρηγόρη Μπιθικώτση που ξέρω πολλά χρόνια ..πολλά όμως (δεν μπορώ να το κρύψω). Είναι ταλεντάρα και φωνάρα. Μαζί του περνάς καλά, ακούς μουσική τραγούδια, παλιά που νοσταλγείς την εποχή αλλά σε κάνει μαγικά να ζεις το σήμερα. Είναι από τα καλύτερα παιδιά της πιάτσας με αρχές και ξέρει να κρατάει το τιμόνι καλά… Άλλωστε είναι άντρας παλιάς κοπής με δύσκολο επίθετο ναι μέν, αλλά κρατάει πολύ καλά το δικό του ρόλο και προχωράει ψηλά !!

Σοφία Βόσσου Τι να πείς για αυτή την Κυρία με την θεσπέσια φωνή. Καταπληκτική χωρίς να κάνει κάτι απλά τραγουδάει … Μαγική και για όλους εμάς που την ξέρουμε χρόνια μένουμε απλά το φιλάρακι της !!

Διαμαντής Διονυσίου .. Τον αγαπώ χρόνια τώρα. Είναι φωνάρα και με πολλά στοιχεία όμορφα και στην φωνή του και στον χαρακτήρα του.

Πασχάλης Τσαρούχας. Μπορεί να τον ξέρετε όλοι σαν ηθοποιό αλλά είμαι σίγουρη πως θα τον λατρέψετε αν τον ακούσετε να τραγουδάει.

Φυσικά όλο αυτό το στηρίζει καταπληκτικά ο ένας και μοναδικός Μανώλης Καραντίνης που δίνει απλά ρεσιτάλ όπως πάντα όταν παίζει μπουζούκι.

Μαζί τους η Νάντια Αγγελέτου που κρατάει πολύ καλό ρόλο, σε όλο αυτό και παρόλο που είναι λαϊκή τραγουδίστρια είναι πολύ καλή και στο λίγο πιο έντεχνο αφού αυτό το ρόλο κρατάει στο μαγαζί τις Τετάρτες.

Πέρασα καταπληκτικά και πραγματικά παρόλο που αποφεύγω τις Τετάρτες η αλήθεια είναι πως θα τις κάνω λίγο πιο αγαπημένες μου και εγώ (με βλέπω κάθε Τετάρτη εκεί)
Ξεκίνησαν να μου αρέσουν πιο πολύ οι Καθημερινές μαζί τους !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!