Ten – Ten: Το ζάρι έδειξε κίνηση Ρουά Μάτ με εξαιρετικό λαϊκό πρόγραμμα

Όλοι ξέρουν ότι τα αγαπώ και ότι δεν χάνω ευκαιρία να τα επισκεφτώ όταν αγαπώ τους καλλιτέχνες που με εμπιστεύονται και μου δίνουν συνεντεύξεις….


Αποφάσισα Σάββατο βράδυ να πάω μπουζούκια ….

Ακούω κάτι μέρες τώρα για ένα μαγαζί στην Νίκαια .. το TEN TEN (λίγο μακριά από εμένα) αλλά λέω θα το τολμήσω. Το έχω παρακολουθήσει κάποιες μέρες που το στήνουν και έχω ενθουσιαστεί.

Θα ξεκινήσω από το πρόγραμμα
Λαϊκό και γεμάτο τραγούδια που σε κάνουν να απολαύσεις το βράδυ σου με την υπογραφή του μαέστρου Τάσου Σούρμπα.


Ξεχωριστές φωνές, ιδιαίτερες και συνάμα καλές στον ήχο αφού το μαγαζί διαθέτει απίστευτο ήχο.

Συνεχίζω με τον πρωταγωνιστή Σώτη Βολάνη που αν και τον έχω δεί αρκετές φορές μπορώ να πώ με βεβαιότητα πως ήταν η καλύτερη εμφάνιση που έχω δεί. Άψογος στην πίστα να ξεσηκώνει τον κόσμο δίνοντας τον ρυθμό με την φωνή του που όλοι μας ξέρουμε ότι το έχει. Επιλογές τραγουδιών άψογες αλλά και συνάμα ιδιαίτερες στα αυτιά μας αφού λέει όλη την γκάμα τραγουδιών που μπορείτε να φανταστείτε.

Τολμώ να πώ ότι είναι στα καλύτερα του. Τολμώ να πώ πως ακόμα δεν έχετε δει πολλά. Μπορεί να πέρασε αρκετά αλλά έδειξε πως έχει θέληση να πάει παρακάτω και μάλιστα με επιτυχία.

Ηλίας Γκρέκος
Δεν είναι η πρώτη φορά σε μπουζούκια που τον βλέπω αλλά είναι και αυτός στα καλύτερα του. Τραγουδάει και ξεσηκώνει όλο τον γυναικείο πληθυσμό όρθιο στα τραπέζια. Έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να τα κάνει όλα Αννάκατα εδώ και χρόνια αφού ξέρει καλά τι θέλει ο κόσμος και ξέρει να το δίνει !!

Πόλυ Δανεζη
Ερμηνεύει και κόβει την ανάσα ειδικά στο λαϊκό της πρόγραμμα. Αξίζει να την ακούσετε και να την δείτε στην πίστα. Μια εξαιρετική φωνή με άκουσμα που το αυτί σου θέλει να το ακούει.

Μια εκπληκτική ομάδα με πολλά ακόμα παιδιά όπως Την Σόφη Αλεξάνδρου, Χριστίνα Θεωνά και Χρήστο Φυλακτό που δίνει τον καλύτερο της εαυτό σε ένα μαγαζί με άψογο σέρβις και πάνω από όλα θετική ενέργεια.

Θέλω να πώ πως πίσω από όλο αυτό κρύβεται ένας άνθρωπος που ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους, να δίνει αυτά που πρέπει με νόημα και στόμφο να σέβεται τα πάντα και να κερδίζει τον σεβασμό σε ότι κάνει. Ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Κωστάκος έχει ρίξει το ζάρι και έχει κάνει κίνηση Ρουά Μάτ.


Σας ευχαριστώ για την υπέροχη φιλοξενία σας σε ένα χώρο που πραγματικά εύχομαι να πάει ακόμα καλύτερα και να απογειώσει την διασκέδαση. Να μην ξεχάσω και έναν άνθρωπο που τον ξέρω χρόνια πολλά, και είναι αυτός που στηρίζει τον Σώτη δίπλα του. Είναι ένας κρυφός πρωταγωνιστής πίσω από εκείνον και είναι ο Χρήστος Αναστασίου. Κάποια πράγματα θέλουν πάντα και κάποιον φύλακα !!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!