Τα πιο καυτά μυστικά για υγιή μαλλιά και οι τελευταίες τάσεις του 2014

Γιατί τα μυστικά είναι πολλά και δεν τα φαντάζεστε .. Εμείς σας τα έχουμε από την Χαρά Ορφανού Hair stylish των επωνύμων.


Καθημερινά πολλοί παράγοντες ταλαιπωρούν και καταστρέφουν την τρίχα όπως η μη καθαρή ατμόσφαιρα, η υπερβολική χρήση προϊόντων styling και θερμότητας, οι χημικές επεξεργασίες του κομμωτηρίου και σαφώς η φυσική λειτουργία του οργανισμού που επιβραδύνει την αναγέννηση των κυτάρρων μας.
Η hair stylish Χαρά Ορφανού που από τα μαγικά της χέρια έχουν περάσει όλοι οι επώνυμοι, μας δίνει μυστικά και συμβουλές απαραίτητες για όλες τις γυναικείες τρίχες. Γιατί μπορεί να είναι τρίχες …αλλά χωρίς αυτές δεν θα ήμασταν γυναίκες!!
630x450_mallia_633_451
Ας δούμε λοιπόν τα τελευταία πιο hot tips που ακολουθούνται πιστά από όλες τις επώνυμες γυναίκες της εγχωρίας showbiz αλλά και του εξωτερικού προκειμένου να έχουν λαμπερά, υγιη  μαλλιά με όγκο!!
Ξεβγάλτε τα μαλλιά σας με ρυζόνερο!!!
Οι πιο διάσημες κυρίες του χώρου ακολουθούν αυτο το Γιαπωνέζικο μυστικό προκειμένου να αποκτήσουν πάλι τη λάμψη που έχασαν τα μαλλιά τους από την πολύ ταλαιπωρία. Η παρασκευή του είναι απλούστατη αφου χρειάζεται μόνο ρυζι και νερο. Μουλιάζουμε το ρύζι σ’ενα γυάλινο βάζο μεχρι το νερό να θολώσει. Έπειτα το σουρώνουμε και φυλάμε το νερό στο ψυγείο. Το χρησιμοποιούμε για το ξέβγαλμα των μαλλιών απολαμβάνοντας την πιο αποτελεσματική δράση κι’ από το καλύτερο προϊόν styling.
Η μπύρα ξεδιψάει … και τα μαλλιά
 Ένα κουτάκι μπύρας ξεδιψάσει!!! Όχι μόνο πίνοντας την το καλοκαίρι αλλά βάζοντας την στα μαλλιά μετά το λούσιμο. Οι μεγαλύτερες stars το έχουν σαν όπλο πριν από οποιοδήποτε χτένισμα. Η βύνη λυκίσκος και κυρίως η μαγιά που περιέχει βοηθούν τα λιπαρά – ταλαιπωρημένα μαλλιά να αποκτήσουν αρκετό όγκο κλείνοντας ομοιόμορφα τα λέπια της τρίχας. Διαλέξτε λοιπόν μια μπύρα με υψηλή περιεκτικότητα μαγιάς και ρίξετε την απλόχερα από τη ρίζα ως την άκρη μετά το λούσιμο ξεπλένοντας μετά ελαφρά για να φύγει η οσμή της αλλά όχι η μπύρα σαν συστατικό.
 newego_LARGE_t_821_8826294_type12364
Όχι στο συχνό  λούσιμο..     
 Μεγάλο μυστικό που γνωρίζουμε όλοι οι επαγγελματίες του χώρου και ειδικά τον τελευταίο καιρό εφαρμόζεται από πολλές γυναίκες είναι αποφυγή του συχνού λουσίματος!!! Το ιδανικό, είναι 2 φορές την εβδομάδα με ενα shampoo ισορροπημένου ph και με ένα πολύ απαλό conditioner ειναι η συνταγή που σώζει απο το πολύ φριζάρισμα, την ψαλίδα και δίνει αντοχή σε άψυχα, άτονα  μαλλιά. Stars όπως η Kim Kardasian,η Jenifer Lopez,η Mariah Carey δηλώνουν πως σταματώντας το καθημερινό λούσιμο διατηρούν την υγεία των μαλλιών τους.
Έχοντας λοιπόν αποκτήσει υγιη μαλλιά με όγκο και λάμψη, η μόδα για τον χειμώνα του 2014 απαιτεί ανέμελα χτενίσματα, αλογοουρές, κυματιστά σχέδια που θα αποκτήσετε πιάνοντας τα απλά μετά το λούσιμο σε μια γαλλική πλεξούδα και αφού τα στεγνώσετε, τα λύνετε και απολαμβάνετε ένα επιμελώς ατημέλητο look. Όλοι οι μεγάλοι hair stylist του εξωτερικού προτείνουν αξεσουαρ όπως στέκες, μικρά ποστις, κορδέλες που χωρίς να κουράσουν τα μαλλιά θα σας δώσουν μια ντελικάτη εμφάνιση χωρίς να φαίνεστε τυποποιημένες σα να βγήκατε από ταινία εποχής..
  4
Καλή περιποίηση λοιπόν και μη ξεχνάτε πως το ωραιότερο χτένισμα δεν αναδεικνύεται αν δεν έχει δημιουργηθεί σε υγιή μαλλιά…
Χαρα Ορφανου Hair Stylist – Πληροφορίες στην σελίδα της στο facebook xara orfanou – Άνθειας 20 Γαλάτσι και  νέο κατάστημα στο Φάρο στη Κηφισιά


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!