”Sonar Music”/ Απονομή Μακρόπουλου: Έδειξε πως κρατιούνται οι ”οικογένειες” μόνο με Πλατίνες

Άλλωστε με τέτοια οικογένεια όλα είναι έτοιμα και σίγουρα.


Η Sonar Music Μας κάλεσε σε ένα μοναδικό πάρτι γενεθλίων του Νίκου Μακρόπουλου μαζί με την απονομή της πλατίνας και μας επιβεβαιώσει το πως κρατιούνται οι οικογένειες στις εταιρείες !!!

Απονομή λοιπόν πλατίνας με το «Τι Να Το Κάνω» στον μοναδικό Νίκο Μακρόπουλο και ήταν όλοι εκεί !!

Πλήθος κόσμου συνάδελφοι δημοσιογράφοι καλλιτέχνες αλλά και άνθρωποι από όλους τους χώρους βρέθηκαν να συγχαρούν και να γιορτάσουν με τον Νίκο Μακρόπουλο την χθεσινή απονομή για τις πλατινένιες πωλήσεις του δίσκου του και τα γενέθλια του!

Οι συντελεστές της δουλειάς αυτής είναι: Γιάννης Φρασέρης, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Ελένη Γιανατσούλια, Βασίλης Δήμας, Πάνος Καπίρης, Γρηγορης Βαξαβανέλης , Λεωνίδας Τζίτζος , Κωνσταντίνος Παντζής, Ιλόνα Κρίμερς, Βασίλης Δαραμούσκας, Γιώργος Μουκίδης, Λευτέρης Κιντάτος, Ηλίας Καμπακάκης , Παναγιώτης Μανδηλάρης , Βασίλης Γεωργιάδης , Πιτ Γιατράκος, Χάρης Βασιλάγκος και ήταν όλοι εκεί !!

Η Sonar Music υποδέχτηκε όλους τους καλεσμένους, τον Σταμάτη Γονίδη την Πέγκυ Ζήνα αλλά και πολλά ακόμα ονόματα της ελληνικής showbiz που τίμησαν με την παρουσία τους τον Νίκο Μακρόπουλο, στο Cartone!


Στην απονομή και λίγο πριν σβήσουν τα κεράκια ο Αντρέας Γιατράκος απένειμε τον πλατινένιο δίσκο στο Νίκο Μακρόπουλο καθώς και σε όσους συνέβαλλαν για την επιτυχία του album.


Ο Νίκος Μακρόπουλος με τη σειρά του ευχαρίστησε την εταιρεία του αλλά και τους συνεργάτες του ενώ είπε πως …. έρχεται και το επόμενο ..

Άλλωστε με τέτοια οικογένεια όλα είναι έτοιμα και σίγουρα.
Μετά την απονομή ο Νίκος Μακρόπουλος έσβησε την τούρτα των γενεθλίων του σε ρυθμούς ζεϊμπέκικου αφού ο Βασίλης Δήμας με τον Μάκη Δημάκη το τραγούδησαν εξαιρετικά.

Εδώ θα ήθελα να πω για τον υπεύθυνο επικοινωνίας της εταιρείας Βασίλη Λιάτσο ότι για ακόμα μία φορά
ήταν φοβερός οικοδεσπότης και μάλιστα εξαιρετικός συντονιστής με σεβασμό και επαγγελματισμό σε όλους τους καλεσμένους αλλά και τους συνάδελφους!!
Μοναδική και η Σπυριδούλα Κάμπου υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων με εξαιρετική παρουσία!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη φιλοξενία !!




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!