Σαν Παρθένα – Sister Cristina

Είναι θεά η γυναίκα…


Η 25χρονη καθολική καλόγρια Κριστίνα Σκούτσια, η φετινή νικήτρια του τάλεντ σόου «The Voice» του ιταλικού τηλεοπτικού καναλιού Rai Due, αποφάσισε να βγάλει το πρώτο της single.

Επέλεξε το «Like a Virgin», το τραγούδι που απογείωσε την καριέρα της Μαντόνα, με αποτέλεσμα να δεχθεί αυστηρή κριτική από τους συντηρητικούς.

Η Κριστίνα Σκούτσια πάντως λέει ότι δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει ή να σοκάρει όταν επέλεξε το συγκεκριμένο τραγούδι, αλλά είναι έτοιμη να δεχθεί οποιαδήποτε κριτική. «Είναι ένα τραγούδι που μιλά για το πώς η αγάπη ανανεώνει τους ανθρώπους. Τους λυτρώνει από το παρελθόν τους. Και έτσι θέλω να το ερμηνεύσω», δήλωσε στην καθολική εφημερίδα Avvenire, αν και γνωρίζει ότι οι αναφορές στην παρθενία μπορούν να προκαλέσουν κριτική.

Η εκτέλεσή της είναι αρκετά διαφορετική από την πρωτότυπη, σε ρυθμό μπαλάντας. Αστειευόμενη η καλόγρια λέει ότι δεν πιστεύει πως η Μαντόνα έχει ακούσει τη διασκευή της αλλά «θα ήθελα να δω το πρόσωπό της όταν το ακούσει και μάθει ότι αυτή που τραγουδά είναι καλόγρια».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!