Ραδιομαραθώνιος της ΝΕΡΙΤ για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Τον ραδιομαραθώνιο θα ενισχύσει και η τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ, αφιερώνοντας σε αυτόν την τελευταία ώρα της πρωινής εκπομπής «ΕΞΙ – ΔΕΚΑ», ενώ θα υπάρχουν συνδέσεις και αναφορές σε όλα τα δελτία ειδήσεων.


Με ποιον τρόπο μπορείτε να βοηθήσετε

Στο πλευρό των παιδιών της «Κιβωτού του Κόσμου», που χρειάζονται στήριξη και αγάπη, θα βρεθεί η ΝΕΡΙΤ μέσω του ραδιομαραθωνίου της.

Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου το Πρώτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ μαζί με τη ΝΕΡΙΤ Μακεδονίας (102 FM) διοργανώνει μεγάλο ραδιομαραθώνιο, με σκοπό τη συγκέντρωση δωρεών για την ενίσχυση της «Κιβωτού», σε συνεργασία με τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84».

Από τις 8 το πρωί έως και τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, όλο το πρόγραμμα του Πρώτου θα διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες του ραδιομαραθωνίου, ενώ θα υπάρχουν διαρκείς συνδέσεις με τις εκπομπές της ΝΕΡΙΤ Μακεδονίας και του «Αθήνα 9.84».

Το νήμα της αφήγησης θα στηριχθεί κυρίως στις μαρτυρίες των εθελοντών – πάσης φύσεως και ειδικότητας – που επί πολλά χρόνια προσφέρουν τη στήριξή τους σε παραμελημένα παιδιά. Μαζί τους, θα είναι και παιδιά που αποφοίτησαν από την «Κιβωτό», στάθηκαν στα πόδια τους χάρη στη μέριμνα της οργάνωσης και σήμερα, μετά από κάποια χρόνια, είναι φοιτητές, συνεχίζουν τη ζωή τους, έχουν τα δικά τους παιδιά. Στο στούντιο θα είναι ακόμα καλεσμένοι και πολλοί καλλιτέχνες, οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά επί χρόνια τη βοήθειά τους.

Τον ραδιομαραθώνιο θα ενισχύσει και η τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ, αφιερώνοντας σε αυτόν την τελευταία ώρα της πρωινής εκπομπής «ΕΞΙ – ΔΕΚΑ», ενώ θα υπάρχουν συνδέσεις και αναφορές σε όλα τα δελτία ειδήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές τους με τους εξής τρόπους:
1. Καλώντας από σταθερό τηλέφωνο στο 901.11.170.170 (3,67€/κλήση, εντός δικτύου ΟΤΕ),
2. Στέλνοντας sms με τη λέξη ΚΙΒΩΤΟΣ στο 19888 (2€/sms),
3. Καταθέτοντας χρηματικά ποσά στους λογαριασμούς:
• EUROBANK : 0026 0178 870100 872073
• ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5023 – 032595 – 870

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου και δραστηριοποιείται στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης.

Με έδρα την Αθήνα και παραρτήματα στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων και τη Χίο, καλύπτει τις βασικές ανάγκες των παιδιών σε σίτιση, ένδυση, υπόδηση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ. Για την κοινωνική της προσφορά έχει βραβευτεί από την Unesco, το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, καθώς και από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!