Όταν οι Άγγελοι χαμογελούν

Θα είμαστε όλοι μαζί τους … γιατί όταν χαμογελούν φωτίζει ο κόσμος ολόκληρος …


Υπάρχουν ακόμα Άνθρωποι που μπορούν να κάνουν τα παιδιά να χαμογελούν. 

Έτσι το View Hall ο πολυχώρος αυτός με Τους ιδιοκτήτες του κα Δέσποινα Ταρατορίδου και Λεύτερη Αλεπούς  διοργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτυ για τα παιδιά στο Ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο Άλεξ με τα παιδιά δημιουργούν τα καλύτερα μαγικά και εκείνα το απολαμβάνουν 

2

 3

Με μεγάλο μπουφέ φαγητών και γλυκών με πολλά δώρα και μαγικά παιχνίδια που έδειξε στα παιδιά ο Μάγος Αλέξ. Ξετρελάθηκαν μαζί του αφού κατάφερε να κάνει τα παιδιά να χαμογελάσουν και κάνουν μαγικά μαζί του.

Ετοιμάζοντας το πάρτυ …. όλες μαζί και η Μίνυ Αλεξάνδρα 

IMG_9147 IMG_9151

Όλη ομάδα … Ο μάγος Άλεξ  η Κα Δέσποινα Ταρατορίδου – Μαίρη Μπάρκουλη και Θάνος Τζάνης (και εγώ)

Η Εξαιρετική Μίνυ έπαιξε με τα παιδιά και φωτογραφήθηκε αφού με πολύ ωραία μουσική χόρεψαν μαζί της.

 IMG_9201

Μαζί σε όλο αυτό ήταν και ο Σύλλογος Πίστη με τον Κο Βλάχο και την Κα Κατράκη  που πολλά χρόνια τώρα ενεργά βοηθούν και στηρίζουν όλο αυτό το έργο.

Στην φωτό ο Κος Βλάχος δίνοντας ένα όμορφο δώρο στον Θάνο Τζανη απο το Σύλλογο Πίστη 

 IMG_9227 IMG_9201 IMG_9197

Ο Θάνος Τζάνης με την Μαίρη Μπάρκουλη που του έκανε και την πρόταση και εκείνος δέχτηκε αμέσως 

IMG_9152

1

Επίσης την πρόσκληση των διοργανωτών δέχτηκε και ο τραγουδιστής Θάνος Τζάνης αφού τα παιδιά ήθελαν και λίγο μουσική. Φωτογραφήθηκαν μαζί του αλλά το βασικότερο για τον τραγουδιστή αλλά και την Υπεύθυνη Ψυχολόγο του κέντρου που αγαπάει πολλά χρόνια και στηρίζει τα παιδιά αυτά Κα Ρίτα Οικονόμου, ζήτησε να ανέβει ο τραγουδιστής στο δωμάτιο της μικρής Έφης η οποία δεν κατάφερε να έρθει στην αίθουσα και να της τραγουδήσει αφού ήθελε τόσο πολύ να ακούσει τον τραγουδιστή και να φωτογραφηθεί μαζί του.

https://www.facebook.com/anna.tsialta/videos/1070379039640137/

Φυσικά δεν της χάλασε το χατήρι και όλα έγιναν ακριβώς όπως ήθελε η μικρή …

 IMG_9235

Το επόμενο ραντεβού τους είναι στο σπίτι της μόλις φύγει και είναι δυνατή και γεμάτη υγεία.

 IMG_9220

Μοιράστηκαν και όμορφα ζαχαρωτά και κουλουράκια φτιαγμένα απο τον Σέφ της Ζαχαροπλαστικής Τάσο Πρωτοψάλτη και την σύζυγο του Δανάη με πολύ αγάπη για τα παιδιά 

1000

Χορηγός για όλο αυτό το πάρτυ ήταν ο  Πολυχώρος Viewhall (Λ.Καραμανλή 177 & Σχοινών 2 Αχαρνές) Τηλ.2102446845 – 6972739585.

Σε όλο αυτό φυσικά βοήθησε και η αγαπημένη Μαίρη Μπάρκουλη που τόσα χρόνια έχει δείξει την αγάπη της στα παιδιά … Καθώς και εγώ αφού όπως καταλάβατε  δεν μπορείς να πείς Ποτέ όχι στην Μπάρκουλη ….

 IMG_9155

Σας μεταφέρω όσο καλύτερα μπορώ με φωτογραφίες ωραίες γεμάτες χαμόγελα και δύναμη ψυχής … Αξίζει να το μοιραστούμε όλοι μας!!

IMG_9203 1 4

Το κείμενο που αναρτήθηκε στο προσωπικό προφίλ του τραγουδιστή Θάνου Τζάνη και έχει γίνει χαμός στα social media  για την μικρή Έφη το βίντεο που της τραγούδησε … Η άδεια κοινοποίησης έχει δοθεί από την μητέρα της Εφης για να χαρούν και οι φίλοι της!!

Η μικρη Εφη, ζητησε να δει τον Θανο Θανος Τζανης στο δωματιο της γιατι δεν μπορούσε να κατεβει στην αιθουσα. Ο τραγουδιστης δεν της χαλασε χατηρι, και οταν ζητησε να της τραγουδησει το εκανε με χαρα. Η μαμα της μας, μας εδωσε την Αδεια κοινοποιησης, γιατι θα χαιροταν πολυ να το δουν και οι φιλοι της!!! Μονο χαμογελα και πιστη μπορουν να δωσουν χαρα σε ολα τα παιδια!! Ο θανος τα καταφερε και μοιρασε πολλα σημερα το απογευμα σε μια εκπληκτικη εκδηλωση που εγινε.

Θα είμαστε όλοι μαζί τους … γιατί όταν χαμογελούν φωτίζει ο κόσμος ολόκληρος …



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!