Όμορφες & την ημέρα των ερωτευμένων στη Θεσσαλονίκη

Στις 14 Φεβρουαρίου «ημέρα των ερωτευμένων» ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης θα βρίσκεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης για ν’ αναδείξει την ομορφιά σας με όλες τις σύγχρονες μεθόδους πλαστικής χειρουργικής και νέες θεραπείες αισθητικής ιατρικής.


• Αν θέλετε να βελτιώσετε την υφή του δέρματος σας, να μειώσετε τις ρυτίδες και να εξαλείψετε τις καφέ κηλίδες, που έχουν δημιουργηθεί στο πρόσωπο μετά την ηλιοθεραπεία, το Erbium Pixel, μια πρωτοποριακή εφαρμογή της θεραπείας λέιζερ «Harmony Laser», προσφέρει ολική ανανέωση στο πρόσωπο.

• Αν το πρόσωπό σας χρειάζεται άμεση ενυδάτωση την πιο δραστική λύση αποτελεί η εφαρμογή της μεσοθεραπείας, καθώς και το υαλουρονικό οξύ. Η μεσοθεραπεία αποτελούμενη από πολυβιταμινούχα σκευάσματα, τονώνει το δέρμα, γίνεται με μικρά τσιμπηματάκια και διαρκεί μερικά λεπτά. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως ενισχύοντας την επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις ρυτίδες γήρανσης «γεμίζοντάς τες».

• Αν έχετε ανάγκη από άμεση τόνωση και σύσφιξη τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, τότε η μέθοδος Accent αποτελεί την πιο κατάλληλη θεραπεία. Το μηχάνημα Accent χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες για τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου.

Η θεραπεία αυτή μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς, ενώ παράλληλα προσφέρει σύσφιξη στα άκρα. Σε περιοχές όπου εμφανίζεται τοπικό πάχος (μόνο του ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα) η θεραπεία Accent μπορεί να εφαρμοστεί με σημαντικά αποτελέσματα. Στην κοιλιά μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, να εντείνει τη σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων, αλλά εξίσου αποτελεσματική είναι και στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς στους γλουτούς, στα γόνατα και γενικότερα στις περιοχές με λίπος και κυτταρίτιδα. Το Accent εφαρμόζεται και στο πρόσωπο για να συσφίξει το δέρμα και ν’ αντιμετωπίσει τις ρυτίδες.

• Αν τώρα έχετε μερικά παραπανίσια παχάκια, υπάρχει λύση ανώδυνη και χωρίς νυστέρι. Πρόκειται για τη μέθοδο Endermologie κατά την οποία με τη βοήθεια ειδικών κυλίνδρων πραγματοποιείται λεμφικό μασάζ στις περιοχές όπου εμφανίζεται τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα, θεωρείται ότι βοηθάει σε περιπτώσεις χαλάρωσης. Μπορεί να συνδυαστεί επίσης, για καλύτερο αποτέλεσμα, με μια σειρά από ενέσεις μεσοθεραπείας – με πολυβιταμινούχα σκευάσματα – στις περιοχές όπου εμφανίζεται το πρόβλημα, για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

• Έχοντας τώρα ένα σφριγηλό δέρμα και μια πιο φρέσκια και ανανεωμένη επιδερμίδα, μπορείτε να ολοκληρώσετε την περιποίηση της εμφάνισής σας, αποκτώντας μεταξένια και βελούδινα πόδια με τη μέθοδο αποτρίχωσης με laser Alexandrite. Θεωρείται ως το πιο εξελιγμένο σύστημα για την απομάκρυνση της τρίχας, το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες μεθόδους και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία του σώματος.

179975_10200781844604937_1873125794_n

* Ο Πλαστικός Χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, ενώ βρίσκεται & στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης (επόμενες επισκέψεις 13 & 14 Φεβρουαρίου 2014) www.agaitanis.gr

 

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!