Όλο το Ελληνικό θέατρο στην παρουσίαση Ημερολογίου του ΤΑΣΕΗ

Ένα ιδιαίτερο ημερολόγιο αφιερωμένο στους Έλληνες ηθοποιούς που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές, παρουσιάστηκε το βράδυ της Τρίτης!

Οι Μοναδικοί και αγαπημένοι μου Σπύρος Μπιμπίλας και Κώστας Βενετσάνος ήταν εκεί και μας παρουσίασαν τα πάντα με τέτοιο μαγικό τρόπο που και να μην θέλεις … δεν μπορείς να μην συγκινηθείς.

Σπουδαία ονόματα του θεάτρου που μας χάρισαν στη διάρκεια της καριέρας τους μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης, πρωταγωνιστούν στις σελίδες του ημερολογίου!Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το θεατρικό ημερολόγιο 2018 του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (TAΣΕΗ) και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εκατό χρόνων από την ίδρυσή του, φέρνει για δεύτερη χρονιά το νέο ημερολόγιο λεύκωμα του 2019.


Η νέα αυτή προσπάθεια είναι ένας ύμνος αφιέρωμα στη μεγάλη θεατρική οικογένεια από το 1850 έως και σήμερα!

Στο φετινό ημερολόγιο τιμώνται οι ογδόντα ηθοποιοί πρωταγωνιστές ή μη που βρίσκονται εν ζωή και έχουν γεννηθεί από το 1934 και πριν.


Η νέα αυτή προσπάθεια είναι ένας ύμνος αφιέρωμα στην μεγάλη θεατρική οικογένεια από το 1850 έως και σήμερα και παρουσιάζει εξαιρετικά μεγάλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, μιας και πολλές από τις πληροφορίες που περιέχονται έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας.

Ξέχωρα από αυτό, στο φετινό ημερολόγιο τιμώνται οι ογδόντα ηθοποιοί πρωταγωνιστές ή μη που βρίσκονται εν ζωή και έχουν γεννηθεί από το 1934 και πριν.


Ανέκδοτες φωτογραφίες, απρόσμενες συγγένειες και περιστατικά, μας φέρνουν πίσω σε μακρινές εποχές, όπως το περιστατικό με το αυτοκινητιστικό ατύχημα που συνέβη το 1954 στην Παλαιά Επίδαυρο, με οδηγό τον Αλέξη Μινωτή που τραυματίστηκε σοβαρά και συνεπιβάτιδες, πέντε από τις κοπέλες του χορού μεταξύ των οποίων Η Μάρω Κοντού και Η Ρέα Μιχαλοπούλου, πρωθιέρεια των ολυμπιακών αγώνων του 1952, καθώς και η εξομολόγηση του Γιώργου Κωνσταντίνου που έζησε από κοντά τον τορπιλισμό της Έλλης στην Τήνο το 1940.
Επίσης εμπεριέχονται γενέθλια και ημερομηνίες θανάτων ηθοποιών που φτάνουν τις έξι χιλιάδες.


Όλο το Ελληνικό θέατρο ήταν εκεί !!!

Οι φωτογραφίες είναι για το bizznews.gr απο τον φωτογράφο μας Γιάννη Γκογκόπουλο