Όλγα Καραβερβέρη: Μας δείχνει πάντα πόσο ψηλά είναι σε κομψότητα και στύλ


Η σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη παρουσίασε την νέα της συλλογή ‘ECLIPSE’ για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2018-2019, , στo πλαίσιο της 24η Athens Xclusive Designers Week, στο Ζάππειο.
Μια εξαιρετική σχεδιάστρια μια γυναίκα που έχει αποδείξει πως οι Γυναίκες όλα τα μπορούν είναι η Όλγα μας. Η δικιά μας Όλγα που κάνει πάντα κάτι ξεχωριστό κάτι ιδιαίτερο και κάτι που μιλάει όλη η Αθήνα γα αυτό.


Με έμφαση στο άσπρο και το μαύρο, η έμπνευση της συλλογής “ECLIPSE” βασίστηκε σε ένα φαινόμενο που πάντα εντυπωσιάζει.

Με αγάπη πάντα για τη γυναίκα που είναι δυναμική αλλά και ευαίσθητη, mainstream αλλά και απρόβλεπτη, η Όλγα Καραβερβέρη δημιούργησε μια συλλογή όπου το άσπρο και το μαύρο συναντιούνται σε ένα απόλυτο συνδυασμό με κυρίαρχο στοιχείο την επιτομή της κομψότητας και του γυναικείου στυλ.

Μεταξωτά υφάσματα, glitter, βελούδα και περίτεχνες δαντέλες συνδυασμένα με ιδιαίτερη φαντασία σε δημιουργίες που ολοφάνερα εντυπωσίασαν τους πάνω από 450 φίλους και πελατες της σχεδιάστριας.

Το styling των μοντέλων επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γραμματικογιαννάκης και την μουσική του show η εταιρεία Music Vibes.

Τα εντυπωσιακά κομμάτια της συλλογής ‘ECLIPSE ’ συνδυάστηκαν με τα ξεχωριστά κοσμήματα Iordanis Manufacturing Jewelry & Gems, τα γυαλιά ήταν από τα Οπτικά Φλεβαράκη και τα παπούτσια της εταιρείας Mara Shoes.

Τα δώρα των καλεσμένων επιμελήθηκε η εταιρεία JK events και τα γλυκίσματα η εταιρεία Vourlos Confetti. Χορηγοί της επίδειξης ήταν οι εταιρείες Pacific Sun Solarium, INTRO – Papadatos about a sofa και το Glaucoma Laser Eye Center


Οι φωτογραφίες είναι απο τον Κο Παπαδάκη και τον ευχαριστούμε πολύ

Η Ολγα Καραβερβέρη μας δείχνει πάντα ότι σε κάθε συλλογή της πάει και πιο μπροστά, πιο ψηλά…
Και αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι ότι δεν κάνει βήματα κάνει άλματα !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!