Οι απόλυτοι Σπαγγάτοι επιστρέφουν γιατί έχουν γίνει εξάρτηση

Αυτό το μαγαζί το αγαπώ … Την Κατερίνα τον Στάθη τον Κωνσταντίνο τον Άγγελο την Βάσω … Με τα μικρά τους ονόματα όλους γιατί είναι απλά οι τρελοί φίλοι μου που μαζί τους γίνομαι τρελή και εγώ (όχι οτι δεν είμαι αλλά γίνομαι ακόμα πιο πολύ) …. Ξεκινάνε …. επιστρέφουν μετά από διακοπές φυσικά καλοκαιριού και εμείς είμαστε εδώ να τους υποδεχτούμε όπως κάθε φορά με την ίδια διάθεση και κέφι γιατί πολύ απλά ξέρουν να μας κάνουν να περνάμε καλά…


Δυναμικά ξεκινάει τη φετινή νυχτερινή σεζόν ο «Σπάγγος» στο Μικρολίμανο, έχοντας εξασφαλίσει το πιο νεανικό, μοντέρνο, δυναμικό, κεφάτο, σχήμα διασκέδασης.
Το hot spot του Μικρολίμανου, που τα τελευταία χρόνια, αποτελεί πόλο έλξη του κόσμου και των επωνύμων, επιστρέφει δριμύτερο από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ αλλά και Κυριακές μεσημέρια, θα σας κάνει να «δένεστε» με «Σπάγγο», στο απόλυτο κέφι, στο απόλυτο party.

Με τον μαέστρο Κώστα Ραπτόπουλο να έχει ετοιμάσει για μία ακόμη φορά ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί, ο Άγγελος Λαδάς, η Βάσω Ποιμενίδου, η Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ, και ο Κώστας Καλλής, παίρνουν την σκυτάλη της διασκέδασης, που και φέτος θα κάνει τη διαφορά!

Η μουσική ομάδα του «Σπάγγου» για της ανάγκες της φωτογράφισης της αφίσας, αφέθηκε στον φωτογραφικό φακό του Κώστα Κοσμίδη, και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό, όπως και η χημεία τους άλλωστε. Οι εκπλήξεις του «Σπάγγου» όμως για τη νέα σεζόν δεν σταματούν εδώ… Προετοιμάζεται μία δυνατή Πέμπτη διασκέδασης, και όχι μόνο.

Από το Σαββάτο 21 Σεπτεμβρίου, έρχεται ο ωραιότερος μουσικός «Σπάγγος».

https://www.facebook.com/settings/?tab=videos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!