Μόνος .. Απελπισμένος .. ή με το Πουλί .. (ιδού η απορία)


Είναι και αυτές οι φλασιές που τρώμε, που γίνονται κάποιες φορές και εντιτόριαλ.

Μια τέτοια φλασιά έφαγα και εγώ, εκεί που καθόμουν (χωρίς λόγο;) όχι βέβαια με κάποιο λόγο (τον ολυμπιακό σκεφτόμουν) Άλλωστε για όλα πάντα υπάρχει λόγος που λέει και ο Νικολάκης… (απλά σχεδόν πάντα μαθαίνεις το λόγο μετά)

Εκεί που κάθεσαι και περνάς ωραία σκέφτεσαι διάφορα.. Μια απογοήτευση την έχεις αφού λές υπάρχουν ακόμα άντρες; Και υπάρχουν το πιστεύω αλλά τελικά μάλλον το ίδιο σκέφτονται κι εκείνοι είναι όλοι ίδιοι τελικά;

Όχι, αυτό δεν το πίστεψα ποτέ, πάντα έλεγα πως είναι διαφορετικοί πως υπάρχουν αρσενικά και αρσενικά διαφορετικού τύπου ίσως, αλλά υπάρχουν.

Υπάρχουν όμως και οι «θέλω χρόνο», οι «αξίζεις κάτι καλύτερο», οι «δε θέλω δέσμευση αλλά θέλω και εν βράδυ μαζί σου», οι «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» στο σεξ, και αυτοί που ψάχνει η αγαπημένη Νικολούλη που φαντάζομαι δεν θα τους βρούμε γιατί δεν υπάρχει καν φως στο τούνελ.

Υπάρχουν βέβαια και οι ψεύτες, οι φαφλατάδες, οι κάπως διανοούμενοι, αυτοί που τους βλέπεις μόνο στο φεις μπουκ, στα βουνά με σκι, και ρούχα αλλά στην πραγματικότητα, άμα τους πετύχεις κάπου αλλού, δεν σε ξέρουν ή κάνουν κάτι που το κάνουν κρυφά και δεν θέλουν να το μάθεις …. Ψέματα κοινώς… (κρύβονται πίσω απο τα πληκτρολόγια)

Αναζητώντας το απόλυτο, σαμποτάρεις το αληθινό….
Θα π ρέπει λοιπόν να δεις τι ψάχνεις να αναγνωρίζεις τις Ανάγκες σου και βάση αυτών να λειτουργείς…
Αυτό τίποτα περισσότερο… τίποτα λιγότερο

Μην τρομάζεις, τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα.. η μάλλον να τρομάζεις τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα..

Προφανώς γνωρίζουμε ότι δεν είστε όλοι μαλάκες… Αλλά η αλήθεια είναι πως στις μέρες μας, τα αγόρια έχουν χάσει την επαφή τους με το παιχνίδι του φλερτ… Μπορείς να βρείς μια γυναίκα να σε αγαπάει χωρίς να της δέσεις ένα σακί στα μούτρα για να μην βλέπει, αλλά μάλλον το αντίθετο γίνετε.
Δένεις ένα σακί εσύ στα μάτια σου για να μην βλέπεις αυτό που έχεις και αυτό που κουβαλάς … όχι πες μου σε παρακαλώ… Όταν την κοιτάς τι βλέπεις;;;; Δεν σε ενοχλεί το Πουλί;;;; (Γιατί για πουλί μιλάμε)

Δεν θα ρίξεις γυναίκα με ατάκες περίεργες η με θεωρίες…Πρέπει να τολμήσεις .. Να φλερτάρεις .. Να κάνεις κάτι, να κορτάρεις βρε αδελφέ. Αλλά ωραία, αντρίκια χωρίς δηθενιά και σταρουμπιά.

Το να βγαίνεις ραντεβού φαντάζει ναρκοπέδιο …
Αλλά αφού ξοδεύεις 15 λεπτά να κοιτάξεις το μπάζο… ή το Πουλί… ασχολήσου 25 λεπτά μπας και ρίξεις το αυτό που πραγματικά αξίζεις και εσύ και εκείνη !!
Άλλο Μόνοι … Άλλο Απελπισμένοι…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!