Μιχάλης Τζουγανάκης: Με αυθεντικότητα, ενέργεια και Πάθος στην τελευταία του εμφάνιση στην Αρχιτεκτονική

Μπορεί να είμαι ειδική για το τραγούδι αλλά είμαι ειδική στην αυθεντικότητα !!!


Μπορεί να είμαι ειδική για το τραγούδι αλλά είμαι ειδική στην αυθεντικότητα !!!

Μπορώ όμως να μιλήσω και να περιγράψω τις καταστάσεις και τα συναισθήματα που δημιουργούν οι καλλιτέχνες μέσω της μουσικής. Και αυτό θα κάνω αφού από αυτό που έζησα στην Αρχιτεκτονική το τελευταίο Σάββατο των εμφανίσεων του Μιχάλη Τζουγανάκη είναι κάτι που ζείς μόνο όταν τον ακούς live

 10

Στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων υπήρχε ένα χαμόγελο. Ένα χαμόγελο που πήγαζε από τον Μιχάλη Τζουγανάκη και καθρεφτιζόταν στους ακροατές του. Δεν μπορούσε κανείς να μείνει ανέπαφος και να μην αλωθεί από αυτή την έντονη θετική ενέργεια και το πάθος αυτού του καλλιτέχνη. Μια αύρα πάθους ενέργειας και έντασης συνέπαιρνε όποιον βρισκόταν στο χώρο.

30

Το σώμα και το πρόσωπο του καλλιτέχνη πάλλονταν στους ήχους των τραγουδιών του, τρέποντας τα σε πομπούς μίας τόσο δαιμονισμένης όσο και αγγελικής ενέργειας η οποία διαπερνούσε όλα τα κύτταρα του κορμιού αλλά και του μυαλού μας.

50

Γλέντι με πάθος που λίγο πολύ αυτό τον καιρό έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει πάθος.

Όρθιοι αλλά και καθιστοί όλοι εξέφραζαν την αγάπη τους στον Μιχάλη με φωνές με παλαμάκια με σφυρίγματα … και εκείνος από την σκηνή μαζί με την απίστευτη ομάδα που έχει μαζί του … έμοιαζε να το ζει! Να ρουφάει την κάθε στιγμή με το λαούτο και να την κάνει ακόμα πιο δυνατή .. ακόμα πιο ζεστή ακόμα πιο παθιασμένη!!

Σαν να λειτουργούσε μέσα στις σχισμές του χρόνου, οι οποίες είναι σχεδόν αντιληπτές αλλά όχι προσβάσιμες, σε εμάς τους υπόλοιπους.

60

Εκεί ήταν και η καινούργια του εταιρεία Sony Music Turkey και η εκπρόσωπος της στην Ελλάδα Ευανθία Μαγνή η οποία ταξίδεψε μαζί του και εκείνη όπως όλος ο κόσμος στο κατάμεστο μαγαζί.

80

Φυσικά και όλο το Fresh radio το οποίο είναι δίπλα του σε όλες του τις εμφανίσεις ως Χορηγός επικοινωνίας.

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να τον δείτε όπου κι αν εμφανιστεί και σας δοθεί η ευκαιρία … Εγώ απλά θα πώ με λέξη … ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ ΘΑ ΠΕΙ … ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ!!!

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!