Μια βραδιά που υποκλίθηκαν όλοι Ενάντια στον ”Καρκίνο του Μαστού”


ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ’’ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΡΑΝΟΥΛΗ ΣΤΟ GOLF ΓΛΥΦΑΔΑΣ !!

Η Αθήνα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε κόσμο που υποκλίθηκε στην Εκδήλωση του Συλλόγου Μαζί για την Ζωή, σε μια Επίδειξη Μόδας του Οίκου Τρανούλη που άγγιξε Επιδείξεις Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Σε έναν κόσμο που ο Καρκίνος Μαστού είναι πια ένας όρος που ακούγεται πολύ συχνά στα σπίτια μας, όλοι Μαζί δώσαμε το μήνυμα, να μην υπάρχει στην ζωή μας.

Ήταν μια βραδιά μαγική όλο αυτό που ζήσαμε στον υπέροχο χώρο του Golf Garden στη Γλυφάδα και ο κόσμος το αγκάλιασε με συγκίνηση, σεβασμό και ενθουσιασμό.

Ο Οίκος Τρανούλη μάγεψε το κοινό με τις υπέροχες δημιουργίες του Υψηλής Ραπτικής και φυσικά με τα υπέροχα νυφικά του. Για ακόμα μια φορά πρωτοπόρησε αφού στο φινάλε της εκδήλωσης πέρασε το μήνυμα πως η πρόληψη σώζει ζωές. Ας μην ξεχάσουμε να παραλείψουμε και το ξεχωριστό κίνημα διαμαρτυρίας με την συλλογή take me home του Οίκου με την Αθηνά Τρανούλη να ξεχωρίζει.


Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τα δεδομένα, το Γκολφ γέμισε ασφυκτικά και ο κόσμος δεν χωρούσε να καθήσει. Ήταν όλοι τόσο συγκινημένοι με τον διεθνούς φήμης τενόρο Ευάγγελο Γιαμούρη που με την εξαίσια φωνή του και την μαγική τρομπέτα του μάγεψε τους πάντες με τους ήχους της και έδωσε την έναρξη της εκδήλωση.

Κοντά μας και η Έλενα Αρμάο που με την παρουσίαση του νέου της τραγουδιού και την δική της ξεχωριστή φωνή πέρασε το μήνυμα σε αυτή την εκδήλωση, ΄΄ πως ο Κόσμος δεν τελειώνει με ότι και να γίνει.

Κοντά μας και το Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Γλυφάδας.

Ευχαριστούμε πολύ τους υπέροχους χορηγούς που στάθηκαν δίπλα σε όλο αυτό για να στηθεί.
ΟΙΚΟΣ ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ – PHARMEX -SUPER BREAKFAST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ – ΜEDICOUS ΑΛΕΞΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΝΩΛΑΚΗ
GLYFADA GOLF GARDENS ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΡΑΣ
ΙΕΚ ΑΛΦΑ – Όπου και επιμελήθηκαν και τα χτενίσματα και το επαγγελματικό μακιγιάζ της λαμπερής αυτής βραδιάς


ΤΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ AMARILDO FABLE – ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΝΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗ
GALEA TRAVEL – ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ CYRVES ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ – DELTA FORCES SECIURITY EIΔIKΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΔΑΚΣΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ ΚΑΦΕ RESTURANT ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΛΑΣ – WELLBEING CLUB – ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΠΕΖΙΑΝΗ – ΚΑ ΡΕΒΒΕΚΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
IDERMA – ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣΤΟΥ – ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΙΑΤΡΙΚΑ APEIKONΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ



Πολύτιμος συμπαραστάτης μας στην διάδοση αυτού του μηνύματος, ο Δήμος Γλυφάδας με την παρουσία της συζύγου του Δημάρχου Κυρίας Εύας Ντογιάκου – Παπανικολάου που στηρίζει με την ευαισθησία της τις εκδηλώσεις αυτές και δίνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα ΜΜΕ για την πολύτιμη στήριξη τους
Bizznews.gr – likewoman.gr – se skepseis.gr – koita magazine – περιοδικά ΧΑΙ ΥΕΑΗ ΥΕS – περιοδικό Βόλτα Κα Ανδρουλάκη
ATTIKA TV – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΟΥΤΖΙΑ εφημερίδα Παλμός Σφυγμός Νετ
ΤΣΟΥΧΤΡΑ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ – ΝΟΤΟΣ ΝΕΤ -ΜΑΝΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ – ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Στην επιμέλεια της μουσικής ο Θοδωρής Κωστάκης και φυσικά το υπέροχο συνεργείο ήχου και εικόνας του Άλεξ Μαρινάτου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο χορογράφο Αναστάσιο Δεληγιάννη που είχε όλη την επιμέλεια των μοντέλων.



Συνεργάτες σε όλη αυτή την προσπάθεια τα κορίτσια του Συλλόγου φυσικά με πρωτοστάτη την Πρόεδρο του Συλλόγου Σάσα Πατεράκη και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.

Συντονίστρια και Παρουσιάστρια της βραδιάς η δημοσιογράφος Άννα Τσιάλτα
Xορηγοί Παρουσιάστριας – Ρούχα Οίκος Τρανούλη – Κοσμήματα Λίλιαν Παπουτσόγλου – Μακιγιάζ Βασιλική Μπέσιου Μαλλιά Άντζελα Γιάμαρη !!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικοί η Κυρία Βούλτεψη Σοφία, ο Παναγιωτόπουλος Πάνος , Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Σπανάκης Βασίλης και πολλοί άλλοι.



Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Γλυφάδας αλλά και όμορων Δήμων, Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων, Πολλοί Γιατροί από όλες τις ειδικότητες , Δημοσιογράφοι και Καλλιτέχνες.



Σας θέλαμε όλους μαζί μας Και Αποδείξατε ότι Είστε Μαζί μας !!
Σας Ευχαριστούμε για την αγάπη σας, τον σεβασμό σας, την αμέριστη υπομονή σας.

Φωτογραφίες – Γιάννης Γκογκόπουλος που είναι πάντα δίπλα στην φιλανθρωπία όποτε του το έχουν ζητήσει



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!