MELINDA HAZEL / Κόσμημα με συναίσθημα, αυθεντικότητα και χωρίς καλούπια


Καλώς ήρθατε στον κόσμο των συναισθημάτων και της αυθεντικότητας. Κάθε κομμάτι της MELINDA HAZEL είναι σχεδιασμένο με αυτήν την αποστολή. Να απελευθερώσει και να ικανοποιήσει αληθινά. Τη γυναίκα που το φορά και είναι μόνο αυτή που το φορά γιατί είναι μία και μοναδική! Δεν τη νοιάζει να είναι ”τέλεια” , αλλά αυθεντική! Και το δηλώνει μέσα από τα κοσμήματα της.

Την γνώρισα προχθές και την λάτρεψα … Η σχεδιάστρια τους είναι αυτό που λέμε έμπνευση …
Αληθινή γοητευτική γεμάτη ενέργεια όχι δήθεν και χαμογελαστή Η Βασιλική Χριστίνα έγινε φίλη μου γιατί είναι Αυθεντική και γεμάτη ενέργεια μόνο για να κάνει τις Γυναίκες όμορφες αφού με αυτά που σχεδιάζει το καταφέρνει !!



H MELINDA HAZEL είναι ένα φρέσκο καινοτόμο brand κοσμημάτων με one of a kind εκκεντρικά κομμάτια για τη γυναίκα που επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να απαλλαγεί από την “αποστειρωμένη” ζωή της τελειότητας που βίωνε ως τώρα και είναι έτοιμη πλέον να τσαλακωθεί για να απολαύσει αληθινά.

Τα κοσμήματα της MELINDA HAZEL είναι φτιαγμένα από τα πιο απίθανα υλικά. Με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την αυθεντικότητα, στα κοσμήματα της θα δεις από κρύσταλλα και ημιπολύτιμες πέτρες μέχρι upcycled vintage jewellery, cartoon figurines και άλλα.

Δεν μπαίνει σε καλούπια η MELINDA HAZEL γι’ αυτό και δεν κολλάει να κάνει ένα mix and match ύφους, κόστους, μεγέθους, υφής και ηλικίας στα στοιχεία που συνθέτουν το κόσμημα της. Εξάλλου σημασία έχει τι της αρέσει πραγματικά, έξω από κανόνες δομής. Κι αυτό, όταν το δεις πάνω στο κόσμημα σε ξαφνιάζει ευχάριστα.


Στο Fashion Room Service θα δεις την ολόφρεσκη συλλογή της MELINDA HAZEL που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το κοινό που η σχεδιάστρια αγαπάει περισσότερο, αυτό της Ελλάδας, πριν πετάξει οριστικά για Λονδίνο λίγες μέρες αργότερα. Αυτό το show έχει ιδιαίτερη σημασία για τη MELINDA HAZEL, γιατί με αυτό ουσιαστικά κλείνει την παρουσιάση του brand της στην Ελλάδα, πριν επιστρέψει στο εξωτερικό όπου ζει, εμπνέεται και δημιουργεί.

Η MELINDA HAZEL ζει, δημιουργεί , νιώθει, αγαπά. Είναι αυθόρμητη και τώρα πια ξέρεις πως είναι και αληθινή. Τις συλλογές της μπορείς να τις παρακολουθείς μέσω social media, instagram @melinda.hazel, fb:melindahazelcostume jewelry και www.etsy.com/uk/shop/melindahazel Μην απορήσεις αν δε θα τη βλέπεις “παντού”. Σκοπός της είναι οι συλλογές της να βρίσκονται σε σημεία πώλησης που την εκφράζουν και την εμπνέουν.


Δεν πιέζεται η MELINDA HAZEL για να χωρέσει. Ξέρει οτι εκεί που απευθύνεται την περιμένουν με χαρά! Εάν θέλεις να επικοινωνήσεις απευθείας με το brand ,εκτός από τα social media, μπορείς να στείλεις email: mymelindahazel@gmail.com και μήνυμα στο WhatsApp: (+44)7889355383

Το καλύτερο σχόλιο ήταν “Σ’ ευχαριστώ. Με απελευθερώνεις..!”
Ο γνώμονας είναι το συναίσθημα και όχι η πρωτιά!
Αυθεντικό, ανατρεπτικό, ξεσηκωτικό


H MELINDA HAZEL αποτύπωσε την αλλαγή της προσωπικότητας στα κοσμήματα της. Από υστερική τελειομανής σε ευάλωτη, αληθινή, χαλαρή, απελευθερωμένη, έτοιμη να ερωτευτεί αληθινά. Γιατι, ναι, είναι ερωτεύσιμη, όπως και τα κοσμήματά της!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!