Με ”Μάγια” και ”Ψυχολογικά” ανοίγει τις πόρτες της η Πύλη Αθηνών


Έρχονται να κάνουν μάγια και να μας λύσουν τα Ψυχολογικά μας ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Γωγώ Ρωμαίου στην Πύλη Αθηνών που ανοίγει της πόρτες της 7 Δεκεμβρίου.

Είναι γεγονός η επιστροφή του Χρίστου στις μεγάλες πίστες και φυσικά δίπλα στην θεά Γωγώ Ρωμαίου που τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει έντονα μουσικά με τις επιτυχίες που τις χαρίζει ο μεγάλος Σταμάτης Γονίδης.

Η Πύλη Αθηνών ανοίγει και αλλάζει τα πάντα. Ντεκόρ μουσικές και το βασικότερο έρχεται να αναστατώσει την Συγγρού αφού ετοιμάζετε να γίνει το νέο στέκι της κάνοντας τον κόσμο να διασκεδάζει ακριβώς έτσι όπως το θέλει.

Μαζί τους ο Κωνσταντίνος Μάνης που όλοι γνωρίζουν ότι κάνει το μαγαζί ανάστα όπου κι αν βρεθεί και οι πληροφορίες μας λένε πως θα γίνει χαμός.
Ένα πρόγραμμα καταπληκτικό, νεανικό, αλλά και πολύ λαϊκό ακριβώς όπως ταιριάζει να γλεντάει ο κόσμος και να περνάει καλά.


Τώρα τελευταία ήρθαν στα αυτιά μου πληροφορίες που λένε πως ίσως είναι και η τελευταία εμφάνιση της Γωγώς Ρωμαίου στην Πύλη καθώς έχει γίνει μεγάλη πρόταση απο Θεσσαλνίκη και μάλλον η Γωγώ μας θα ανέβει να καταπλήξει και τον Βορρά !!

Προς το παρόν απολαύστε τους στην Πύλη Αθηνών που όπως δείχνουν τα πράγματα απο τις 7 Δεκεμβρίου και μετά θα γίνετε χαμός !!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!