”La stretto coffee and more”: Ένα καινούργιο στέκι για τους λάτρεις του καφέ, άνοιξε τις πόρτες του

To La stretto coffee and more  είναι το καινούργιο στέκι για τους λάτρεις του καλού καφέ και όχι μόνο… Με όνομα εμπνευσμένο από την Βάσω και τον Κώστα, αυτό το μαγαζί δημιουργήθηκε από επαγγελματίες στο χώρο του καφέ με σκοπό να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Πίσω από το πρόσωπο του Κώστα Τσάτσαρη του […]


To La stretto coffee and more  είναι το καινούργιο στέκι για τους λάτρεις του καλού καφέ και όχι μόνο…

Με όνομα εμπνευσμένο από την Βάσω και τον Κώστα, αυτό το μαγαζί δημιουργήθηκε από επαγγελματίες στο χώρο του καφέ με σκοπό να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.


Πίσω από το πρόσωπο του Κώστα Τσάτσαρη του ιδιοκτήτη υπάρχει μια έμπειρη ομάδα που ξέρει να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών για καλό καφέ και όχι μόνο.


Πρόκειται για ένα χώρο δημιουργημένο για να σε ηρεμεί αλλά και να σε διασκεδάζει ταυτόχρονα, με μοντέρνα αλλά και κλασικά στοιχεία να τον πλαισιώνουν, καθώς επίσης και μια πανέμορφη διακόσμηση που κατακλύζεται από φυτά και δεκάδες vintage πράγματα που  διακοσμούν  υπέροχα τον χώρο.

Έκανε εγκαίνια και φυσικά ήταν όλοι εκεί να τιμήσουν τους φίλους τους που κάνουν μια υπέροχη προσπάθεια. Πίσω απο όλα κρύβεται η θέληση και το κέφι των αγαπημένων φίλων μου Κώστα και Βάσω που ναι απέδειξαν πως τα μαγαζιά γίνονται καλύτερα όταν τα γουστάρεις !!

Ακόμα, φρεσκοψημένα σνακ, σπιτικά γλυκά αλλά και Super Food Bowls γι’ αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους.

Καλές δουλειές αγάπες μου και να είστε σίγουροι πως το καλό γίνετε καλύτερο και εσείς οι δύο το αποδείξατε !!


Διαπίστωσε το και εσύ Πλ Κουντουριώτου 2 Κουκάκι



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!