La Red: Το μαγαζί που έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη της διασκέδασης


Λατρεύω τα μαγαζιά εκείνα που ξέρουν να κάνουν τον κόσμο να διασκεδάζει. Με λαϊκό τραγούδι με λαϊκούς τραγουδιστές και όλα τα επακόλουθα. Πάντα μου άρεσαν οι μεγάλες πίστες, αλλά περισσότερο εκείνα τα μαγαζιά που τα βλέπεις και λες… εδώ θα μπω θα διασκεδάζω και θα περάσω καλά.


Ένα τέτοιο μαγαζί είναι το La Red του αγαπημένου Δημήτρη Μέσουλα .. Ένα μαγαζί που κατάφερε να συζητιέται στην νύχτα με τα όλα του. Το πιο βασικό είναι ο κόσμος του.

Και φυσικά έχουν περάσει όλα τα ονόματα από την πόρτα του, και το καλύτερο τραγουδάνε κιόλας χωρίς κομπλεξισμό με καρδιά, γιατί γουστάρουν αυτό το μαγαζί και το δείχνουν!!


Και επειδή είμαστε λίγο της τζούρναλιστ κατάστασης και μας αρέσουν αυτά τα μαγαζιά σκέφτηκα πως πρέπει να το μάθετε και εσείς όλοι .. Να το γνωρίσετε (όσοι δεν το ξέρετε)

Ένας επιχειρηματίας που σέβεται τον κόσμο του, τους πελάτες του, τους καλλιτέχνες του και πάνω από όλα τον εαυτό του για όλα όσα κάνει.

Ο Δημήτρης Μέσουλας (ο ιδιοκτήτης) από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα μου είπε είσαι πάντα καλοδεχούμενη εδώ. Με αγάπη και αλήθεια.

Μάγκας από τους λίγους. Αληθινός από αυτούς που σπανίζουν σήμερα στον χώρο γενικά. Είναι απλά ένας άνθρωπος που ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους, να δίνει αυτά που πρέπει με νόημα και στόμφο να σέβεται τα πάντα και να κερδίζει τον σεβασμό σε ότι κάνει. Του αρέσουν οι κινήσεις Ρουά μάτ .. ξέρει να κερδίζει.

Βάλτε στόχο λοιπόν στο La Red και δεν θα χάσετε… Εγγυημένη διασκέδαση με σφραγίδα!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!