Κορίτσια! Μαντέψτε… δεν μετράει μόνο ο κ@@@@!!!

Πράγματα που βρίσκουν σέξι οι άντρες στις γυναίκες!


Εάν πιστεύετε ότι ξέρετε ποια είναι εκείνα τα γυναικεία χαρακτηριστικά που θεωρούν σέξι οι άντρες, ρίξτε μια ματιά στην λίστα που ακολουθεί σε τι εστιάζουν και ίσως  να επανεξετάσετε κάποιες προηγούμενες ιδέες που είχατε.

Αυτό επειδή η κοινή πεποίθηση είναι ότι οι άντρες έλκονται μόνο από τις φυσικές πτυχές μιας γυναίκας όπως μεγάλα στήθη, όμορφο πρόσωπο, μακριά μαλλιά, καμπύλες, κ.ο.κ. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν προσελκύονται όλοι οι άντρες από τα ίδια τα πράγματα και το επίπεδο της έλξης τους δεν σταματά σε αυτά. Τι άλλο μπορεί να διεγείρει την φαντασία και την ερωτική τους διάθεση λοιπόν;

Αυτοπεποίθηση

Οι άντρες θεωρούν πολύ σέξι τις γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε έναν άντρα καθώς και ο τρόπος που του μιλάτε  φανερώνουν πολλά για την αυτοπεποίθησή σας. Άλλωστε μην ξεχνάτε και το πολύ σοφό «Αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου μην περιμένεις από τους άλλους να σ’ αγαπήσουν!» Η συνεχής επιβεβαίωση κουράζει τους άντρες και τη θεωρούν και… αντισεξουαλική!

Αίσθηση του χιούμορ

Δεν χρειάζεται να είστε ένας μικρός κλόουν για να αποδείξετε ότι έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι αυτό που θέλουν οι άντρες είναι να γελάτε μόνο με τα δικά τους αστεία. Σε κάθε περίπτωση απλά απολαύστε τα μικρά πράγματα και δείξτε μια θετική στάση απέναντι στη ζωή.

Τα μαλλιά

Τα μαλλιά είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία περιουσιακά στοιχεία, όσον αφορά το κεφάλαιο: άντρες. Παίξτε με τα μαλλιά σας ή μπερδέψτε τα χέρια σας μέσα σε αυτά ή απλά μετακινείστε τα στον ένα ώμο και αποκαλύψτε το γυμνό λαιμό σας από την άλλη πλευρά κάνοντας οπτική επαφή με τον καλό σας.

Η μυρωδιά

Και δεν εννοούμε την μυρωδιά από το ακριβό άρωμα που αγοράσατε ή την μυρωδιά του νέου αφρόλουτρου που δοκιμάσατε. Αναφερόμαστε στη φυσική μυρωδιά του σώματός σας που μένει στο μαξιλάρι και τα σεντόνια του.

Το γέλιο

Εκείνο το γέλιο που φωτίζει το πρόσωπό σας είναι και αυτό που τον τρελαίνει. Αν και μεταξύ μας, όταν ένας άντρας είναι ερωτευμένος λατρεύει το γέλιο της καλής του, ακόμα κι αν είναι ο πιο ενοχλητικός ήχος του κόσμου. Σε κάθε περίπτωση μην φοβάστε να «τσαλακωθείτε» και αφήστε την χαζοχαρούμενη πλευρά του εαυτού σας να βγει στην επιφάνεια.

Τα ψηλά τακούνια

Τα ψηλά τακούνια έχουν έναν τρόπο να κάνουν τα ποδιά να φαίνονται περισσότερο ελκυστικά, αλλά αυτό μάλλον δεν περιμένατε εμάς να σας το πούμε! Θα το έχετε διαπιστώσει και μόνες σας από τις εκδηλώσεις θαυμασμού κάθε φορά που περπατάτε στον δρόμο και φοράτε ψηλά τακούνια.

Τα σεταρισμένα εσώρουχα

Όχι επειδή δίνουν σημασία στα χρώματα και τα υφάσματα αλλά γιατί τους αρέσει το γεγονός ότι αποφασίσατε να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία όχι σε κάτι που θα δούνε όλοι, όπως είναι τα ρούχα, αλλά σε κάτι που θα δει μόνο το αντικείμενο του πόθου σας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!