Το Κοντίκι ..το καίκι ..οι ευχές και η Νεράιδα, χαρίζουν δώρα στα παιδιά του Αγίου Ανδρέα

Ετοιμαστείτε λοιπόν …και κάντε τα όνειρα των παιδιών πραγματικότητα!!


Σε μια ξεχωριστή βραδιά που οργάνωσε η Αναστασία Κορινθίου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Kontiki floating restaurant, ua θα μάθετε πως υπάρχουν ακόμα Άνθρωποι που κάνουν πράγματα και αγαπούν τα παιδιά. Γιορτές και μέρες αγάπης για όλα τα παιδιά χωρίς διακρίσεις!!

Σχέδια πολύ διαφορετικά, πολύ ελπιδοφόρα και προπάντων γεμάτα κοινωνική αλληλεγγύη.

Το καΐκι των ευχών θα δέσει στο kontiki και θα περιμένει όλους τους Ροδίτες, εντελώς δωρεάν, να αφήσουν σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι την ευχή τους, μια ευχή αγάπης. Και  σε συνεργασία με το σώμα ελληνικού οδηγισμού ετοιμάζουμε μια εναλλακτική έκθεση ζωγραφικήςηση επενδύει αρκετά χρήματα για διαφημιστικούς λόγους.

Καμβάδες ζωγραφισμένοι οι μισοί από παιδιά με ειδικές ανάγκες και οι άλλοι μισοί από τα αστέρια και τα πουλάκια του σώματος ελληνικού οδηγισμού, που θα μας οδηγήσουν στο συμπέρασμα… μπορείς να ξεχωρίσεις ποιο παιδί έκανε τις ζωγραφιές;

Όχι. Άρα, μην κανείς διακρίσεις και στα παιδιά έξω στον αληθινό κόσμο.

Το Kontiki floating restaurant θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα ιστορικό αξιοθέατο στο μικρό λιμάνι της Ρόδου. Βρίσκεται στο ίδιο σημείο, κάτω από τους μύλους, από το 1960 και με θέα όλα τα ιστορικά κτίρια της πόλης αλλά και το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, αποτελεί ένα μοναδικό στολίδι για την πόλη της Ρόδου και ένα σύγχρονο meeting point για καφέ, φαγητό και ποτό από το πρωί έως αργά το βράδυ.

27 Δεκεμβρίου το καΐκι μας θα ταξιδέψει και θα γεμίσουμε τον ουρανό της Ρόδου με φωτεινά φαναράκια γεμάτα ευχές από όλους όσους επιλέξουν να το επισκεφτούν. Ετοιμαστείτε λοιπόν …και κάντε τα όνειρα των παιδιών πραγματικότητα!! 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!