Καρατσιώλη Μαίρη: ”Αν αποδεχτούμε τον εαυτό μας και την μοναδικότητα μας, θα γίνουμε οι Στάρ της καθημερινότητας


Είναι πολλά χρόνια φίλη μου .. έγινε φίλη μου μέσα από τα διάφορα γεγονότα της ζωής και της μόδας …. Την εκτιμώ σαν άνθρωπο και ως γυναίκα την αγαπώ πιο πολύ!

Ξέρει να βάζει τα πράγματα στην θέση τους και τολμάει ακόμα κι αν όλα πάνε στραβά. Με θετική σκέψη είναι παντού για να βάζει την δικιά της πινελιά. Με αυτή την αφορμή βρήκα τρόπο να της κλέψω κάτι λόγια … γιατί αν της έλεγα συνέντευξη θα έλεγε σίγουρα όχι..
Μαίρη Καρατσιώλη είναι μια μίνι συνέντευξη χωρίς να το ξέρεις, αλλά όπως πάντα ξέρεις ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο !!

Καλή επιτυχία σε όλα και στην φοβερή Έκθεση που πας !!

Πως αποφάσισες να πάρεις μέρος στην Εκθεση;

Οπως ξερεις , ολα αυτα τα χρονια , το sessile λειτουργεί <<θεματικά >> .. Απο την Ανοιξη του 19 , η συλλογη μας ονομαστηκε #redefine life ..Αναθεωρηση της ζωης…
Μετα την περιπετεια μου το #redefinelife συνεχίζεται και στην Χειμερινη μας κολεξιον με σκοπο να μεταδωσει το μηνυμα <<δευτερη ζωη δεν εχει >> ..Εμψυχωση , ενδυναμωση , θαρρος σε ολους μας , ειτε εχουμε πληγει απο την κριση , ειτε εχουμε νοσησει ψυχικα ή σωματικα …
Ας απελευθερωσουμε το Παιδι που καποτε ειχαμε μεσα μας και ας αναθεωρησουμε ολα τα <<δηθεν σπουδαια >> που μας κανουν μικρους κι ασημαντους .

Στην έκθεση , παίρνουμε μέρος με 14 αερινα σχεδιασμενα απο εμας φορεματα , με τσαντες κατασκευης μας που εχουν επανω τους <<εμψυχωτικα >> logos και αλλες κατασκευες , σχεδιασμενες αποκλειστικα για εκεινην την ημερα. Η συγγραφεας παιδικων παραμυθιων (και οχι μονον ) Aριαδνη Νταντε , ντυνει με την σουρεαλ γραφη της την ιστορια της προσπαθειας μας .
Ο φιλος , Ανδρεας Βαλλιανατος , φιλοτεχνησε για την συμμετοχη μας μια τσαντα εκπληκτικη απο ανακυκλωσιμα υλικα , την πρωτη τσαντα που αφηνει μηδενικο αποτυπωμα κατασκευης στο περιβαλλον .

Ταλαντουχοι ανθρωποι , αγκαλιασαν το μηνυμα μας για να το <<ταξιδεψουν >> σε μια εκθεση οπως το NGFL , γιατί ο πραγματικός ρολος της Μοδας ειναι να δινει κινητρα και μηνυματα .Η συνεργατιδα μου και πολυτιμη φιλη μου , Πεγγυ Καραμπατου , ειχε ξεκινησει με αυτο το project απο το εξωτερικο και τωρα το ανοιγουμε με μεγαλη εμφαση κι εδω.Η Γυναικα , ενα βημα μπροστα .Ομορφια , υγεια και μοδα σε μια Αρμονικη συνυπαρξη .


Τι είναι αυτό που θέλειςνα πέρασεις; Ποιο είναι το μήνυμα σου; Είναι εύκολο απο τα είδος σου στα ρούχα να περάσεις σε όλο αυτό;

Το ειδος μου , δεν το άφησα ποτε …32 χρονια τωρα ταγμενη στον χωρο της Μοδας , ξεκινωντας απο το σχεδιαστικο και κατασκευαστικο κομματι εως τωρα ..Δεν αλλαζω <<στρατοπεδο >> Απλα << βροντοφωναζω >> , μεσα απο τα projects του sessile , οτι μονον αν αποδεχτουμε τον εαυτο μας , την μοναδικοτητα μας και τα <<πιστευω >> μας , θα γεμισουμε αυτοπεποίθηση και θα γινουμε οι STARS της καθημερινοτητας μας .

Τα τελευταία χρόνια σε βλέπουμε πως είσαι σε όλαμέσα και καταφέρνεις να προσφέρεις μόδα μεάλλο στυλ που θέλουν οι γυναίκες, Θα μου πεις δυο λόγια για όλο αυτό;

Μια Γυναίκα Μοδάτη , δεν είναι αυτή που κυκλοφορεί με τις τελευταίες προτάσεις που δείχνουν τα περιοδικά .Οι γυναίκες illustration , δεν ειναι πάντα αυθεντικές . Διαλεγω τα ρούχα του sessile , οχι με στόχο τις πωλήσεις αλλά με βάση αυτού που αρέσει σε εμένα .Eαν κάτι δεν με εκφράζει , εαν κάτι δεν θα το φορούσα κι εγώ (ανεξαρτήτως μεγέθους ) , τότε δεν μπορώ να το πουλήσω κιόλας .



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!