Με το καλημέρα σας … Ήμουν κι εγώ εκεί

Μια ζεστή φιλόξενη και όμορφη παρέα, η Χριστίνα Λαμπίρη με τα αγόρια της αλλά και την μοναδική Έλενα Πολυκάρπου.


Μια ζεστή φιλόξενη και όμορφη παρέα, η Χριστίνα Λαμπίρη με τα αγόρια της αλλά και την μοναδική Έλενα Πολυκάρπου.

Ήμουν καλεσμένη τους, έτσι για να τα πούμε, έτσι απλά,να πιούμε καφεδάκι πρωινό. Γιατί αυτό νιώθεις με το που μπαίνεις στο στούντιο… Καλοδεχούμενη. Με υποδέχτηκαν τόσο εγκάρδια και τόσο ζεστά που θα μπορούσε κανείς να πει, πως μόνο στην τηλεόραση δεν ήταν.

Η Χριστίνα είναι αγαπημένη μου και το ξέρει όλα αυτά τα χρόνια που την γνωρίζω … Είναι όμορφη (και αδύνατη) μην την ακούτε όταν λέει ότι πάχυνε. Είναι ζεστή, ανθρώπινη, πολύ γλυκιά και το πιο βασικό της ‘’ελλάτωμα’’ Αληθινή, και εννοείτε πολύ καλή με όλους.

Τα αγόρια της ο Γιάννης Μούτσος και ο Τάσος Καλλιγάς εκτός από όμορφα αγόρια …γιατί μεταξύ μας κορίτσια είναι κούκλοι … είναι επίσης πολύ ζεστά και γεμάτα χαμόγελα όσο κι αν η επικαιρότητα, τους τρέχει. Με την σειρά τους με υποδέχτηκαν τόσο ζεστά παρόλο που δεν γνωριζόμασταν, αλλά ήταν σαν να με ήξεραν χρόνια.

1000

Δεν τα γράφω όλα αυτά για να γλύφω όπως καταλαβαίνεται κανέναν …. Άλλωστε άμα ήθελα να το κάνω, θα το είχα κάνει τόσα χρόνια… γράφω απλά γιατί θέλω να περάσω σε όλους εσάς που βλέπετε την εκπομπή ή που θα αρχίσετε να την βλέπετε από δω και στο εξής, το γεγονός του ότι  βλέπετε είναι αληθινό, είναι υπαρκτό και όχι προσποιητό. Είναι μια πολύ δεμένη ομάδα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, που δίνει τον καλύτερο της εαυτό σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Πραγματικά το αξίζουν  να είστε μαζί τους κάθε πρωί!!

2000

Όσο για την αγαπημένη Έλενα Πολυκάρπου μοναδική … ετοιμόλογη φοβερή και πάντα καυστική με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Η ‘’κεντρικιά’’ λοιπόν όπως λέει για την Χριστίνα είναι απίθανη και Αξίζει να σκίζει στις τηλεθεάσεις! Λίγοι άνθρωποι έχουν χαρίσματα και η Χριστίνα όλα αυτά τα χρόνια τα έχει διεκδικήσει και τα έχει κερδίσει!!  

Κάθε μέρα στις 7-10 το πρωί θα τους συναντάτε  στο κανάλι Ε που πραγματικά έχει όλα όσα χρειάζετε για να πάει μπροστά.

30000

Σας ευχαριστώ που ήμουν μέλος της παρέας σας … και το σίγουρο είναι πως εδώ θα τα λέμε συχνά γιατί ξέρετε ‘’Κεντρικιά’’ μας ότι σας αγαπάμε !!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!