Και έλεγες …. ”Μαριχουάνα STOP”


Η ΒroadwayShow Productions, γνώρισε μεγάλη επιτυχία με την παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» και τώρα μας παρουσιάζει, ένα αξεπέραστο μιούζικαλ της Φίνος Φιλμ «Μαριχουάνα STOP!» σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του μοναδικού Γιώργου Βάλαρη.

Με μία υπερπαραγωγή, με 30μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα, και την επιστροφή στο θέατρο του θρυλικού ερμηνευτή Τόλη Βοσκόπουλου.


Αυτό το υπερθέαμα είχα την τιμή να παρακολουθήσω την Κυριακή στον εξαιρετικό χώρο, στο Gazi Theater
Αυτό που θέλω να πω είναι δυο λόγια για τον εκπληκτικό σκηνοθέτη ο οποίος ξεχωρίζει όχι μόνο για την σκηνοθετική του ικανότητα (μετά από όλα αυτά που έχει κάνει). Έχει αμεσότητα, συναισθήματα και με όλο αυτό που κάνει με φέρνει πιο κοντά στο έργο.
Εμένα αλλά και το κατάμεστο θέατρο που δεν σταμάτησε να χειροκροτάει.

Ο Γιώργος Βάλαρης ξέρει να μοιράζει απλόχερα συναισθήματα. Η αμεσότητα, με την οποία ο κάθε πρωταγωνιστής παίζει τον ρόλο του, μιλάει κατευθείαν στην καρδιά. Η κάθε ερμηνεία είναι μεθυστική και ταυτόχρονα μαγευτική.
Πούλμαν και αυτοκίνητα που είχαν έρθει ειδικά γι΄αυτή την παράσταση, προσπαθούσαν να περάσουν στο δρόμο χωρίς μεγάλη επιτυχία και πραγματικά τα είδα όλα. Ρώτησα ένα οδηγό από πού είστε; Από Σπάρτη. Τον άλλον πιο μπροστά από πού είστε; Καλαμάτα…
Εκείνη την ώρα μου ήρθαν στο μυαλό όλοι εκείνοι οι πρωταγωνιστές από τότε, (όπως και να το κάνουμε μεγαλώσαμε μαζί τους, και μεγαλώνουν και γενιές), όπως ο Γιάννης Δαλιανίδης, ο Μίμης Πλέσσας, ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Ζωή Λάσκαρη, ο Γιώργος Πάντζας, ο Βαγγέλης Σειληνός, ηΜάρθα Καραγιάννη, ο Χρόνης Εξαρχάκος, η Ελένη Ανουσάκη, η Μαρία Ιωαννίδου.

Μια άλλη εποχή που ήρθε και έδεσε με την τώρα εποχή.
Με πολύ νόημα με αξίες με κέφι με ταλέντα πολλά. Γιατί εκεί πάνω είναι πολλά ταλέντα.
Ντορέττα Παπαδημητρίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μαρία Ανδρούτσου, Άρης Μακρής, Βίκυ Κουλιανού, Μαριέλλα Σαββίδου, Βαλέρια Κουρούπη.

Μια ριψοκίνδυνη απόπειρα, που όμως απέδειξε, πως όσοι παίρνουν ρίσκο τελικά είναι νικητές.
Ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι απόλυτα ικανός να φέρει εις πέρας κάτι τέτοιο, με έναν υπέροχο, ζεστό και φιλόξενο τρόπο, που όλος ο κόσμος χαμογέλασε και συγκινήθηκε.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ειδικά, πέρα από την ακτινοβολία της ως ηθοποιός, μας έκοψε την ανάσα με τα εκπληκτικά χορευτικά της. Γεμάτη χιούμορ, ενέργεια, γοητεία και άνεση, μπήκε σαν σίφουνας στη ζωή του Γιώργου και στη δική μας και μας γοήτευσε.

Είναι όλοι τους ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ … ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ με ερμηνείες φοβερές και κυρίως μεγάλη δόση ταλέντου από όλους που αγγίζουν ψυχές !!!

Ο Τόλης Βοσκόπουλος κατάλαβα πως έγινε Θρύλος. Άνθρωποι, από όλες τις ηλικίες, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, δάκρυσαν, χειροκροτούσαν, τον Θεό Τόλη όπως άκουγα να λένε … Τον Άρχοντα !! Πραγματικά ένας Τόλης που όσο κι αν έχει μεγαλώσει, όσο κι αν κάποια προβλήματα, ίσως τον έχουν καταβάλει λίγο, ανεβαίνει στην σκηνή και γίνετε σεισμός !!! Πραγματικά ο Απόλυτος Στάρ !!!

Φυσικά δεν θα ξεχάσω τον μοναδικό Αντώνη Γούναρη και την ζωντανή ορχήστρα του, που έντυσαν με μελωδίες το υπέροχο αυτό μιούζικαλ και το έφεραν στα όρια της μαγείας.

Η ποιότητα είναι το σήμα κατατεθέν του συγκεκριμένου συνθέτη και μαέστρου, ο οποίος έχει στιγματίσει με το ταλέντο του ολόκληρη εποχή.

Μην το χάσετε …. Κι έλεγες Που λέει και ο Τόλης … Μαριχουάνα STOP !!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!