Είσαι ορθολογιστής; Μπορεί και να μην ερωτευτείς ποτέ …

Η απάντηση … μπορεί να γίνει δική σας … Αρκεί να μην χαθεί στο σκοτάδι και στην σιωπή… Γιατί εκεί έχασες το δρόμο …


Και ξεκινάει μια συζήτηση …. (εκεί με θέα το γαλάζιο) …και ακούς αυτή την φράση …

Άννα… είσαι τελικά ορθολογίστρια;;  … Και μένεις άφωνη, γιατί μεταξύ μας δεν το είχες σκεφτεί έτσι … Αυτό ήταν… Ήρθε η έμπνευση …στο μυαλό μου, στην καρδιά μου, στα χέρια μου και φυσικά στο πληκτρολόγιο μου ….

Αν όλα αυτά είμαι εγώ …. ( που τελικά είμαι ή δεν είμαι ορθολογίστρια;; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είμαι βολεψάκιας) … Τότε σίγουρα εκεί έξω θα υπάρχουν κι άλλοι πολλοί που είναι ορθολογιστές … ή ψάχνουν να δουν αν είναι …

Η ερώτηση είναι αν όλοι εμείς τελικά είμαστε για έρωτες … Σας αφήνω την απάντηση, για να την κάνετε δική σας …Άλλωστε όλοι αξίζουμε μια απάντηση στο μέσα μας !!!

Ο έρωτας είναι τελικά για τους ορθολογιστές … Είναι για όλους αυτούς που Τολμούν…

Το μόνο σίγουρο … είναι ότι δεν είναι …. Για αυτούς που βολεύονται … αυτούς που φοβούνται το κάθε τι ακόμα και τον εαυτό τους … αυτούς που δεν τολμούν … Ο έρωτας είναι για εκείνους τους άλλους …

Τους τολμηρούς αυτούς που δεν κάθονται στον καναπέ  τους η μετακινούνται από την πολυθρόνα στον καναπέ…(για να μην είναι και μακριά) η μετακίνηση .. Αυτούς που δεν θα τους πεις βολεψάκηδες , που δεν φοβούνται να τολμήσουν κι ας σπάσουν τα μούτρα τους.

Είναι για αυτούς που αποδέχονται την αλήθεια …την δική τους αλήθεια όποια κι αν είναι όπως κι αν είναι …δεν ντρέπονται για αυτό που είναι, για αυτό που έχουν πάρει αλλά και αυτά που έχουν δώσει. Δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο ότι κι αν είναι αυτό …απλά γιατί είναι λιγότερο από αυτό που γουστάρουν!

Είναι για αυτούς που η συγκατοίκηση είναι ζωή … και όχι από το καναπέ στο κρεβάτι …  και τούμπαλιν στο σαλόνι… Είναι για αυτούς που όταν το ζούν δεν το συγκρίνουν με εκείνο που τους έφυγε, γιατί απλά ξέρουν ότι κάποιος εκεί ψηλά τους αγαπάει και τους έστειλε κάτι ακόμα καλύτερο.

Είναι για αυτούς που ξέρουν να κάνουν έρωτα και όχι σέξ … να πηδούν ναι μέν αλλά όχι τα κύματα.  Για αυτούς που ξέρουν να είναι ΜΑΖΙ … και όχι ο ένας εδώ και ο άλλος εκεί … (τι δεν καταλαβαίνεις;;)

Για αυτούς που κάνουν έρωτα σε κάθε σημείο σε κάθε χώρο σε κάθε γωνία, χωρίς σκέψη και φυσικά χωρίς λόγο … Λόγος πάντα είναι μόνο η καύλα!! (για όσους δεν γνωρίζουν την λέξη σελ 39 λεξικό Μπαμπινιώτης)

Είναι για αυτούς που μένουν ξάγρυπνοι μέχρι να γυρίσει ο άλλος … για αυτούς που νοιάζονται για όλα όσα έχεις ή δεν έχεις .,… Για αυτούς που ξέρουν την λέξη χαλαρότητα αλλά δεν την υποβιβάζουν …. Η ανεξαρτησία …  μιας Χαλαρής σχέσης…  δεν υφίσταται λόγω δίκαιης ανάγκης.

Για αυτούς που ζηλεύουν και το δηλώνουν … (αν λές ότι δεν ζηλεύεις είσαι σαν εκείνα τα μοντέλα που λένε ότι τρώνε ότι θέλουν και δεν παχαίνουν) …

Για αυτούς που ξέρουν να λένε αφόρητη την έλλειψη και να το νιώθουν … έλλειψη …ανάγκη παραδοχή …(δεν είναι ντροπή) …Η ελεημοσύνη είναι ντροπή να ζητάς κάτι και να μην στο δίνουν και όταν στο δίνουν να μην το Εκτιμάς … Αξία ανεκτίμητη ….

Γι αυτούς  που παλεύουν να γίνουν καλύτεροι…  Ομορφότεροι και αγαπούν όλο και πιο πολύ, όλο και πιο βαθιά. Κατασπαράζουν το είναι του άλλου και το γεύονται μέχρι να μάθουν όλα τα απόκρυφα του… και το καλύτερο; Να κάνουν ότι μπορούν για να το απαλύνουν …  Με δύναμη ..Με τόλμη …

Πονάει … αλλά είναι ωραίο…

Για αυτούς που κάνουν υπερβάσεις …για αυτούς που ξέρουν να συγχωρούν την απόλυτη αδυναμία του άλλου …

Έρωτας ….

Είναι μοναχικός; Τελικά στην πρώτη δύσκολη  στροφή τον χάνεις τον δρόμο; Οι δυνατοί και οι έτοιμοι είναι άραγε θαρραλέοι να το ζήσουν;;;

Η απάντηση … μπορεί να γίνει δική σας … Αρκεί να μην χαθεί στο σκοτάδι και στην σιωπή…

Γιατί εκεί έχασες το δρόμο …

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!