Ήμουν κι εγώ στη συναυλία της Lana Del Rey

Έλαμψε μέσα στο τιρκουάζ αέρινο φόρεμα της!


Με καθυστέρηση μόλις πέντε λεπτών, ανέβηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε από τους 15.000 θεατές που βρέθηκαν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, στο Terra Vibe στη Μαλακάσα στα πλαίσια του Rockwave Festival.

Κορίτσια με καυτά σορτς και μίνι φορέματα, λουλούδια και κορδέλες στα μαλλιά ακριβώς στο ίδιο στυλ με την Lana Del Rey κι όπως επιτάσσει η δεκαετία των 60’s, κραύγαζαν στο άκουσμά της.

http://www.youtube.com/watch?v=NirhbVFO82M

Η έναρξη έγινε με τη Lana Del Rey να τραγουδάει ‘’My pussy tastes like Pepsi Cola’’ φορώντας ένα τιρκουάζ κοντό φόρεμα με λευκές λεπτομέρειες και τιμώντας έτσι τα χρώματα της πιο όμορφης χώρας στον κόσμο, όπως χαρακτηριστικά είπε για την Ελλάδα.

Το κοινό παραληρούσε σε κάθε της κίνηση ενώ παράλληλα ήξερε τους στίχους από όλα της τραγούδια, πράγμα που εξέπληξε ευχάριστα την τραγουδίστρια. Παρ’ όλο που ήταν κρυωμένη, δεν της φάνηκε καθόλου. Η φωνή της ήταν πραγματικά καλή, καταρρίπτοντας τις περσινές φήμες.

Η επικοινωνία της με το κοινό ήταν απίστευτη. Από το πρώτο κιόλας τραγούδι κατέβηκε από τη σκηνή μίλησε μαζί τους, υπέγραψε αυτόγραφα σε μπράτσα, παλάμες, βιβλία, χαρτιά κι έβγαλε φωτογραφίες παίρνοντας τα κινητά τους.

http://www.youtube.com/watch?v=Gg8ffRN6s8I

Μαζί της είχε ανεβάσει μία κούπα με νερό ενώ κάποια στιγμή όταν τα φώτα έσβησαν, ανέβηκε στη σκηνή ένας μυστήριος άντρας, της έδωσε ένα τσιγάρο και τη φίλησε στο στόμα. Αυτός είναι κι ο λόγος που η ίδια δηλώνει ερωτευμένη. Ο αγαπημένος της Barrie James O’Neill τραγουδιστής του συγκροτήματος Kassidy, την στηρίζει και την ακολουθεί σε κάθε της συναυλία ακόμα κι όταν δεν τραγουδάει ο ίδιος.

Εκτός από τις μεγάλες της επιτυχίες “Blue Jeans”, “Born to Die”, “Ride”, “Summertime Sadness”, “Video Games” ερμήνευσε τη διασκευή του “Knockin’ on Heaven’s Door” και το soundtrack της ταινίας «Great Gatsby», “Young and Beautiful” (που μπορεί να της χαρίσει και το πρώτο της Oscar). Κάπου ανάμεσα, ανακοίνωσε και τα τρία τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στη νέα μικρού μήκους ταινία της ‘’Tropico’’.

http://www.youtube.com/watch?v=glnAineXHiQ

Ήταν απλή, σεμνή, προσιτή και απολαυστική (αν και τραγούδησε μόνο 1 ώρα και 15 λεπτά), όπως ακριβώς θέλει ο κόσμος τους σταρ σήμερα. Δικαίως λοιπόν ο τίτλος της βασίλισσας της indie pop της ανήκει!

http://www.youtube.com/watch?v=efNKWhePcq4



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!