Η Ζωή … και οι 4 Ζωές της

Τόλμησαν να την μιμηθούν … Τάκης Ζαχαράτος – Μάρκος Σεφερλής- Διονύσης Ζάχος και φυσικά ο Γιάννης Μπέζος.


Τόσος χαμός με την Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν περίμενε κανείς να γίνει …. 

Τόσο ωραία που τα λέει η Γυναίκα όλοι την αντέγραψαν παίρνοντας έμπνευση από την μοναδική της και εκρηκτική της φυσιογνωμία.

Τόλμησαν να την μιμηθούν … Τάκης Ζαχαράτος – Μάρκος Σεφερλής- Διονύσης Ζάχος και φυσικά ο Γιάννης Μπέζος. 

Πάρτε μια γεύση από τις μιμήσεις τους … Έτσι μωρέ γιατί σκέφτηκα λίγο πριν τις Εκλογές να γελάσουμε λίγο και να θυμηθούμε … Μπορεί να μην είμαστε πρώτο πλάνο ως επικοινωνιολόγοι σε πάνελ …αλλά ένα άρθρο το γράφουμε … 

upl54ca140995b3c

Αν ψάξουμε να βρούμε μία φράση που να τη χαρακτηρίζει, είναι μάλλον κάτι που είχε πει στο παρελθόν η ίδια για τον εαυτό της: «Εχω διδαχτεί ότι δεν υπάρχει ερώτηση που δεν πρέπει να γίνει».  Κάνει ερωτήσεις -αμέτρητες και περιμένει απαντήσεις -κι αλίμονο σε όποιον διανοηθεί να την αποφύγει…

2

Την έχουν χαρακτηρίσει «Ροβεσπιέρο» (με την κατηγορία ότι θέλει -λέει- να στήσει γκιλοτίνες στο Σύνταγμα), «ανακρίτρια», «Πορφυρογέννητη» (λόγω του ότι είναι κόρη του Νίκου Κωνσταντοπούλου), μέχρι και… «Τζάνγκο ο τιμωρός».

1390573

Ακόμα ένας χαρακτηρισμός είναι το «εξολοθρευτής», όπως επισήμανε ο απερχόμενος πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης (παρατήρησε ότι όσοι τα έβαλαν μαζί της δεν επανεξελέγησαν στη Βουλή), ο οποίος της παρέδωσε τη θέση του και μια ανθοδέσμη. Καλά έκανε -και για τα δύο.

5000

Η φοβερή και τρομερή Ζωή έχει αδυναμία στα λουλούδια

1



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!