Η πραγματική θέα είναι στα υπόγεια … Και αυτό δεν είναι ”απειλή” είναι πραγματικότητα


Λατρεύω τα μπουζούκια, το λαϊκό τραγούδι τους λαϊκούς τραγουδιστές και όλα τα επακόλουθα. Πάντα μου άρεσαν οι μεγάλες πίστες αλλά πίσω σε εκείνα τα τραπέζια, που δεν χρειάζεται να δειχτείς.. δεν χρειάζεται να σε δουν, δεν πρέπει να ξέρουν γιατί είσαι εκεί.

Είναι και αυτή η διαστροφούλα της τζουρναλιστ που δεν φεύγει από πάνω σου..Πάντα μου άρεσαν τα άλλα μαγαζιά εκείνα τα και καλά λίγο πιο κάτω ..
ξέρετε όλοι τι λέω μην το αναλύσω ..

Έτσι λοιπόν κανόνισα να πάω στα υπόγεια …εκεί που υπάρχει πάντα θέα…
Καλεσμένη από όλους όσους συμμετέχουν εκεί, εννοώ τους τραγουδιστές αλλά και τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού (οι οποίοι είναι εξαιρετικοί οικοδεσπότες) αφού ξέρουν ότι αγαπώ και σέβομαι την δουλειά τους. Αυτά τα μαγαζιά τα γουστάρω πολύ πόσο μάλλον όταν μου αρέσει κι όλο το πρόγραμμα τους.
Ένα βράδυ μοναδικό πραγματικά.

Είχα πολύ καιρό να φύγω από μπουζούκια στις 7 το πρωί .. ναι και μάλιστα χωρίς γυαλιά ηλίου γιατί δεν το είχα υπολογίσει.. (να σας πω πόσο τραγικό είναι να οδηγάς χωρίς γυαλιά ηλίου)

Με υποδέχτηκαν στο μαγαζί τους με πολύ ευγένεια από την είσοδο μέχρι το τραπέζι. Ευγενικοί καλοσυνάτοι και ντόμπροι. ( Όχι γιατί ήμουν δημοσιογράφος, θέλω να το τονίσω αυτό) γιατί έτσι είναι όλοι τους!!

Θέλω επίσης να σας πω για όλους αυτούς που τραγουδούν .. όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Φωνάρες και καλά παιδιά.

Θα ξεκινήσω με τον Σώτη και στην συνέχεια θα σας πω για όλους γιατί πραγματικά γράφω πάντα με την καρδιά μου και όσοι με ξέρουν το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.
Βολάνης με γκέστ εμφάνιση που τα δίνει όλα στην πίστα. Το έχω ξαναπεί και θα το λέω είναι στα καλύτερα του.

Σάσα Μπάστα
Ας ξεκινήσω με το που το έκρυβε το μωρό;;; Είναι πιο αδύνατη από ποτέ και πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Το κορίτσι αυτό το ξέρω χρόνια, κάποιες φορές δεν μου άρεσε, και το είχα πει. Έχει δουλέψει πολύ όμως με την φωνή της και έχει καταφέρει να είναι πολύ καλή. Είναι επικοινωνιακή, μοναδική στα πίστα και πραγματικά είναι αυτό που δείχνει. Αληθινή και ακομπλεξάριστη και καλύτερη από ποτέ. Ο ρόλος της μάμας της πάει πολύ και θέλω να σας πω πως η κόρη της είναι μια κούκλα!! Σάσα μου είσαι απλά στα καλύτερα σου !!

Πάνος Ψάλτης
Καλλιτέχνης με φωνάρα και ψυχή. Μπορεί να πει τα πάντα στην μουσική και να δώσει όλο του το είναι όταν τραγουδάει. Πραγματικά αξίζει να φτάσει ψηλά γιατί του αξίζει!!

Πόλυ Δανέζη
Εκτός από το γεγονός ότι την εκτιμώ και την αγαπώ χρόνια, είναι και φωνάρα. Πάθος και φωνή είναι τα ταλέντα της και αυτό που μας δείχνει φέτος στο μαγαζί είναι μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα και να κάνει τα πάντα για αυτό που αγαπάει. Της αξίζει να είναι ψηλά με τους καλύτερους δίπλα της (Χρήστο Αναστασίου ξέρεις εσύ)


Νίκος Φλωρινιώτης
Εδώ τώρα έχω να πω πολλά … Τον είχα παρεξηγήσει. Δεν τον πίστευα. Έλεγα σιγά μωρέ … Ο Νίκος με διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο. Τον είδα λαίβ. Είναι όχι απλά καλό, πολύ καλό. Δεν είναι μόνο όμορφος είναι και καταπληκτική φωνή. Έχει επικοινωνία με τον κόσμο είναι προσηλωμένος στην πίστα και πραγματικά ξέρει να σε κερδίζει. Λέει όλα τα τραγούδια το ένα καλύτερα από το άλλο. Νίκο σου εύχομαι τα καλύτερα… Είσαι πραγματικά από αυτούς που πραγματικά για να έχει γνώμη κάποιος για σένα πρέπει να σε δεί !!

Φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στην μαεστράρα Τάσο Σούρμπα που πιστεύω πως μόνο αυτός θα μπορούσε να δέσει τόσο καλά μια ομάδα τέτοια και τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο γιατί είναι όλοι τους καλά παιδιά και χωρίς κόμπλεξ!!

Σας ευχαριστώ για την υπέροχη φιλοξενία σας Να είστε σίγουροι πως θα ξανά ρθω…(αυτό δεν είναι απειλή είναι πραγματικότητα) και αυτή την φορά θα έχω και γυαλιά ηλίου !!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!