Η Ηλιούπολη Μίλησε … ”Πάμε Μπροστά”


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού
”Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά” του υποψήφιου δημάρχου Ηλιούπολης Τάσου Ευσταθίου.

Η Ηλιούπολη Μίλησε και έδωσε το σύνθημα ‘’Πάμε Μπροστά’’ αφού το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δήμαρχου γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που τον αγκάλιασε λέγοντας του πως ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά.

Η εκδήλωση έγινε το βράδυ της Τετάρτης 8/5/2019 στο εκλογικό κέντρο στην Μαρίνου Αντύπα 107 στην Ηλιούπολη.

Ο Τάσος Ευσταθίου ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του, το οποίο όπως όλα δείχνουν, είναι ακριβώς αυτό που θέλει η πόλη αυτή για να δείξει ποια είναι.


Με πολύ κόσμο από την πόλη μας αλλά και πολλούς από τους γύρω Δήμους, καθώς και παράγοντες της ΝΔ οι οποίοι και παρευρέθηκαν στα εγκαίνια, ο Τάσος έδωσε το σύνθημα πως είναι όλα έτοιμα, Με Πράξεις και όχι λόγια, για να αλλάξει ριζικά η Ηλιούπολη και να ξαναγίνει η πόλη που όλοι εμείς μεγαλώσαμε και στηρίζουμε τόσα χρόνια.
Αναφέρθηκε, πως πλέον δεν γίνονται πράγματα στον Δήμο, γιατί υπάρχει μια κούραση από μέρους του Νύν Δημάρχου και ήρθε η ώρα τα γεγονότα να αλλάξουν.


Οι φίλοι του υποψήφιου Δημάρχου ήταν πολλοί καθώς και πολύς κόσμος του έσφιξε το χέρι, λέγοντας του πως είναι έτοιμοι να δουν την πόλη τους αλλαγμένη και γεμάτη ζωή!!

Την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου την αισθάνεται σε κάθε του κίνηση γιατί ο Τάσος Ευσταθίου είναι Αληθινός, ηθικός, με αξιοπρέπεια και γεμάτος όνειρα για την Ηλιούπολη όλων Μας που όπως φαίνεται θα πραγματοποιηθούν!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!