Η επιτυχία θέλει τσαμπουκά … Και έχει όνομα… ”Τen Ten live”


Θα ξεκινήσω σαν τα παραμύθια … Μια φορά κι ένα καιρό….

Αλλά αυτό που θα γράψω δεν είναι παραμύθι είναι μια Αλήθεια μεγάλη και χαίρομαι πολύ,
που την γράφω εγώ

Λατρεύω τα μπουζούκια, το λαϊκό τραγούδι τους λαϊκούς τραγουδιστές και όλα τα επακόλουθα. Πάντα μου άρεσαν οι μεγάλες πίστες αλλά πίσω σε εκείνα τα τραπέζια, που δεν χρειάζεται να δειχτείς.. δεν χρειάζεται να σε δουν, δεν πρέπει να ξέρουν γιατί είσαι εκεί.


Είναι και αυτή η διαστροφούλα της τζουρναλιστ που δεν φεύγει από πάνω σου..
Πάντα μου άρεσαν τα άλλα μαγαζιά εκείνα τα και καλά λίγο πιο κάτω ..
ξέρετε όλοι τι λέω μην το αναλύσω ..

Μια μέρα λοιπόν, και μετά από την γνωριμία μου με έναν άνθρωπο (εξαιρετικό κατά την δική μου άποψη,επαγγελματία) τον παρακολουθώ να κάνει ένα μαγαζί κάπου στην Πέτρου Ράλλη.

Ο Κωνσταντίνος με ενημερώνει για το μαγαζί αφού τον ρωτάω εγώ για το τι ετοιμάζει.
Κανονίζω να πάω ..

Εκεί στο υπόγειο .. στην θέα ξέρετε εσείς… Από την πρώτη μέρα που άνοιξε ήταν αυτό το κάτι,
που ήξεραν όλοι γιατί άνοιξε. Ήμουν εκεί από την πρώτη δοκιμή του, από την πρώτο Σαββάτο που είπε ανοίγουμε .. Και ΝΑΙ Η κίνηση ήταν Ρουά Μάτ. Και αυτές τις κινήσεις τις γουστάρω πολύ.

Με υποδέχτηκαν στο μαγαζί τους με πολύ ευγένεια από την είσοδο μέχρι το τραπέζι. Ευγενικοί καλοσυνάτοι και ντόμπροι, Όχι γιατί ήμουν δημοσιογράφος, θέλω να το τονίσω αυτό.
Γιατί ήμουν ένας άνθρωπος που πήγα να τους δώ. Να δω τι κάνουν, να τους εμπιστευτώ την διασκέδαση μου. Αυτό κέρδισαν όλα τα παιδιά του μαγαζιού, την καλοσύνη ψυχής που κάποιοι την έχουν ξεχάσει.

Χαίρομαι που ήμουν μαζί τους, από την πρώτη στιγμή, που έγραψα για αυτούς κάποια άρθρα, όχι τόσο σημαντικά, αλλά άρθρα καρδιάς με θέα υπογείου πάντα, σε αυτή την διασκέδαση, σε αυτό το λαϊκό διασκεδαστήριο που πραγματικά που έφτιαχνε την διάθεση. Και από ότι μαθαίνω θα συνεχίσει να γίνει και αφτερ μαγαζί… ίσως το Πρώτο live αφτεραδικο στην Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος Κωστάκος (ο ιδιοκτήτης) από την πρώτη στιγμή μου είπε είσαι καλοδεχούμενη εδώ και να το βλέπεις σπίτι σου. Μάγκας; Και κάτι παραπάνω. Αληθινός!!

Είναι απλά ένας άνθρωπος που ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους, να δίνει αυτά που πρέπει με νόημα και στόμφο να σέβεται τα πάντα και να κερδίζει τον σεβασμό σε ότι κάνει.
Ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Κωστάκος έχει ρίξει το ζάρι και έχει κάνει κίνηση Ρουά Μάτ.
Έτσι λοιπόν πήρε ένα υπόγειο στη Γρηγορίου Λαμπρακη που οι περισσότεροι είχαν σβήσει από το χάρτη της νύχτας, έβαλε στόχο και με κυρίαρχα κάποια πράγματα όπως τον αυτοσεβασμό του , το μερακι του , τα θελω του πελάτη, μια ομάδα δεμένη, ένα εκπληκτικό πρόγραμμα διασκέδασης και φυσικά τον τσαμπουκά της επιτυχίας έφτιαξε το TEN TEN LIVE STAGE .

Σας ευχαριστώ για την υπέροχη φιλοξενία σας σε ένα χώρο που πραγματικά εύχομαι να πάει ακόμα καλύτερα το 2019 και να απογειώσει την διασκέδαση. Θα είμαι μαζί σας ακόμα και στο άφτερ…. Να το θυμάστε αυτό
Θα σας παρακολουθώ !!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!